9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
ÖSYM sitesinde ösym merkezi olarak listelenen bir okul fotoğraf güncellemesini üniversitelerin yaptığını söyledi,var mı böyle bir şey bilgisi olan var mı?
-
-
@parpp Adresi de:Eğitim ve Öğretim Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mah. 1600. Cad. No:10 06800 Bilkent Çankaya/Ankara-Türkiye
-
@Dolaylı-tümleç üniversitelerde herhangi bir fakültede ösym bürosu oluyor. Bende değiştirmiştim iibf deydi mesela. Fotoğrafınızın süresi dolduysa bulunduğunuz şehirdeki üniversitede 5-10 lira karşılığında değiştirir görevliler
-
@Dolaylı-tümleç Herhangi bir ÖSYM merkezinde (liseler dahil) ücretsiz bir şekilde değiştirebilirsiniz. daha 2 hafta önce güncelledim.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@mlkiamir343434 teşekkür ediyorum hocam verdiğiniz bilgiler için ben anayasa idare themis insan haklarını Halil hocanın kitabından bakıyorum insallah yeterli olur mevzuata bakmıyorum zaman da kısıtlı olduğundan
-
@adalet
İdare Themis en olması gereken ama Anayasanın sadece kendisine bakıp soru çözün derim.
15 Anayasa sorusunun 14’ü Anayasadan gelir bunu son yıllarda yapılan tüm sınavlarda gördük.
Bu arada çok soru değil kaliteli soru ve sürekli konu tekrarı. -
İleti kaldırılmıştır.
-
@Larendeli @Azracan teşekkür ederim hallettim,ösym’yi aradım ulaşamamıştım daha sonra ulaştım öğrendim.
-
Birisi halil kalabalik in insan haklarını pdf olarak paylasabilir mi ?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Gereksiz tartışma
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@mia_nur 398 kardeş ekonomik ve sosyal konsey 2010 da kuruldu. thmeisdede öyle yazıyor ayrıca
-
@Hayaller71 çok ince soru olur sorarlarsa güncel kitaplarda 2010 olarak yazıyor