9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar TRT anayasada düzenlenmiş ve ktk sını anayasadan aldığından cbk yada kanunla kaldıırlamaz peki yök RTÜK gibi anayasada yer alıp ktk sı kanunla alan kuruluşlar cbk ile kaldırılabilir mi?
-
@paranoid hocam ben kaymakam aday şubeyi aradımda 11 nolu butonu işaretleyin.En iyi bilgiyi bakanlık verir.İsteseniz İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TELEFON NUMARASI:0 (312) 422 40 00 arayın sorun.
-
@adalet Kanunda açıkça düzenlenen konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarılamaz. Anayasada münhasıran kanunla düzenlenmesi öngörülen konularda Cumhurbaşkanlığı
kararnamesi çıkarılamaz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin aynı konuda kanun çıkarması durumunda, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi hükümsüz hale gelir. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kanunlarda farklı hükümler bulunması halinde,
kanun hükümleri uygulanır. -
Arkadaşlar dershaneye borcum vardı icraya vermişler sınavlara girmeme engel mi veya olası mülakatlarda??
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar dershaneye borcum vardı icraya vermişler sınavlara girmeme engel mi veya olası mülakatlarda??
Engel değil müsterih olun.
-
@bulut eyvallah hocam..
-
@taromisaki9 kullanabiliyorlar hatta son 2 referandumun kaderini yurtdışı oyları belirledi
-
@hayırlısı035 Teşekkürler hocam. Neyse böyle kalsın sorun olmaz heralde
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu arkadaşlar, sınava başvururken mezun olunan bölüm kısmında hangi bölümü seçtiniz acaba?
-
@andrewryan 11. Seçenek .
-
başvurumuzu yaptık çeko mezunu olarak hakkımızda hayırlısı inşallah mülakata hak kazanır eşdeğerliğimizi de alırız..İyi çalışmalar herkese
-
Tüzel kişiliği kaldırılan Belediyenin Tasfiyesini ........ yapar. Nüfusu 2.000 altına düşen belediyeler .... kararıyla ..... dönüşür. Tüzel kişiliği kaldırılan belediye ve köylerin taşınmazlarının satılması ....... onayına tabidir. Sınav sorusu yakalamalık :))
-
@davidricardo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Tüzel kişiliği kaldırılan Belediyenin Tasfiyesini ........ yapar. Nüfusu 2.000 altına düşen belediyeler .... kararıyla ..... dönüşür. Tüzel kişiliği kaldırılan belediye ve köylerin taşınmazlarının satılması ....... onayına tabidir. Sınav sorusu yakalamalık :))
il özel idaresi-Cb kararı-Köye
Çevre şehircilik bak.
-
arkadaşlar enerjiniz düşünce bi ilçe seçip o ilçede görev yapan kaymakamın biyografisini açın ve orda kendi fotonuzla hayal edin ve altta eğitim için 1 yıllığına ingiltereye gönderildi kısmını yaşayın 1 yıl yurtdışı dil eğitim yeni bi hayat ve sonra ülkeye hizmet etmek için dönmek sonra tekrar siperlere
-
@hoffafd sağlam motivasyon Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum motive olmak için, sokağa çıkmak, birkaç haber izlemek moralimi hangi ölçüde bozuyorsa aynı ölçüde motivasyonumu sağlamlaştırıyor. Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali benimkisi; yangına bir damla olsun su götürebilme ihtimalinin düşüncesi bile yetiyor.
-
45 gün 13 saat kaldı insan hakları hedef 6da3 okumaya başladıkça esneme tutuyor. Konsantrasyon sıfır o derste
-
Adalet akademisi adalet bakanlığın bağlı kuruluşu olup özel bütçelidir. Bu ifadede yanlışlık var mı soruda yanlış diyor
-
@adalet bakanlığın ilgili kuruluşudur.
-
Kişisel verileri koruma korumu özel bütçelidir bu ifade dogru mu yanlış mı?
-
TCMB’nin temel amacı ? Kitaplarda farklı şeyler yer alıyor.
Temel amacı fiyat istikrarı.
Fiyat istikrarı ve finansal istikrar değil.