9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Hayaller71 hatta şunu söyleyeyim GEG kapsamında yapılan görüşmelerde IMF ye kurulması için taahhüt verilmişti diye biliyorum.
Mevzuatta da kanun tarihi 2001
Ben bilgimden şüphe ettim.kitapta 2010 diye merkeze yardımcı kuruluş sorularında da tekrar etmiş. -
@mia_nur teşekkür ederim bilgi için
-
@mia_nur birde normalde kamu malları haczedilemez ama başka bir kamu tüzel kişisine devri mümkün değil miydi? Soruda kamu malları haczedilemez, devir temlik yapılamaz bilgisi doğru olarak gösterilmiş
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@mlkiamir343434 kullandığım aptalca sorular ve para kazanmak amaclı kelimeleri yanlıştır bunu kabul edip kendisinden özür diledim sorularda hata olabilir hepimiz insanız anlık sinirlenebiliyoruz kendi şahsına yönelik bir niyetim olmadı rencide ettiysem tekrar kendisinden özür dilerim
-
@marshall-yardımı evet dostum 60.günü takip eden ilk PAZAR
-
Merhaba arkadaşlar, makro ve mikro iktisatı herhangi bir kitap yerine Benim Hocam yayıncılık , İsem Yayıncılık gibi YouTube mecrasında ders videoları bulunan kanallardan izlemek yakın ikame midir? Bilgisi, önerisi, tecrübesi olan varsa sadece benim için değil zamandan tasarruf etmeye çalışan diğer arkadaşlar içinde faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Avşar-Beyi bence video dersler daha rahat anlamana yardımcı oluyor. Ancak zaman tasarrufu sağlayamazsın kitaptan daha hızlı bitirirsin konuları
-
Kendi emekleriyle degil de birileri sayesinde bir yerlere gelip sosyal medyalarda Rabbim Allah'ım inşallah maşaallah liyakat ile ilgili cumleler kuranlardan eyleme bizi Allah'ım!! Amin.
-
@mk-ank, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir kaç ricamız var.
Başlıkta daha evvel bu ikazları yaptık ama görüyoruz ki yinelemek ihtiyacı doğmuş yeniden. Burada kimsenin kitabını tanıtmasına, kimsenin kitabının tanıtılmasına aşırıya kaçılmadıkça müdahale etmiyoruz. Yeni kaynakların olması bizce bir zenginlik piyasa açısından. Rekabet, tekelden uzaklaşmak her zaman fayda doğurur. Ancak bu demek değil ki bu müsamahamız, başkasını ifşa etme, imalı şekilde kötüleme şeklinde sürsün.
Kimsenin burada ayrıcalığı yok. Kim yaparsa da aynı uygulama ile karşı karşıya kalacaktır.Bir diğer konu da sürekli olarak birilerini fırçalar gibi yanıtlar veren, sürekli olarak kendi olumsuz havasını başlığa yansıtan arkadaşlar. Kendi konularınıza dair başka başlık açmak özgürlüğüne sahipsiniz. Burada da yanıt veriyorsunuz insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, bunun için de emin olun herkes müteşekkirdir. Ancak bu, size öfkenizi başkalarından çıkarma hakkını vermez. Bu forum bizimse, her şeyden evvel forumun çoğunluğu olan diğer sakinlerinin iyiliği için müsaade etmeyiz buna.
Kurallarımız net, her kuralın da bir sebebi var. Sizlere azami ifade özgürlüğü olan bir ortam sunuyoruz ancak sınırlarınız saygı sınırları ile eşdeğerdir. Lütfen bu konularda hassas davranın arkadaşlar.Başlığın seviyesini lütfen yukarıda tutun.
Herkese iyi forumlar dileriz.Daha sabah sizlerden ricada bulunmuş, bazı davranışlardan imtina etmenizi istemişiz. Daha akşamına,
-Abartılı güzellemeler yeni açılmış hesapla yapılmış.
-Tehdit ve ifşa var.
-Kötü davranış ve "fırça atmak" var.
-Başlığı kendi hevanız için meşgul etmek var.
-Forumu ve bir anlamda bizi sabote etmek var.Ama buna müsade yok. Bundan sonra sınava az zaman var. Başlığı sabote edecek her davranışın karşılığı anında atılmak olacak.
Herkese iyi forumlar ve iyi çalışmalar dostlar.
-
@edielik @mlhemre55 profilinde kendisi isim konum bilgilerini açık halde tutmuş dostum. Bu şekilde edinilmiş bir bilgi. Yoksa site yönetiminden asla kimse herhangi bir kişi bilgisi alamaz. İçiniz rahat olsun bu konuda.
-
Arkaşlar sınav için deneme seti öneriniz var mı ? KAS 2019 onlu deneme nasıl inceleyeniniz var mı ? Birse Yiğit Yılmazın 5 li denemesi nasıl ?
-
@hasi-moto evet ben de aradım ama bulamadım.
-
@edielik Yüksel Bilgili makro iktisat kitabının kalınlığı gözümü korkuttu açıkçası bu yüzden makroyu video ile daha hızlı halledebilirim diye düşündüm
-
Merhaba arkadaşlar yurtdışında yaşayan vatandaşlar hangi seçimlerde oy kullanabilir?
-
@mordecai cb ve tbmm
-
@Hayaller71 teşekkürler dostum
-
@mordecai rica ederim iyi çalışmalar
-
Arkadaşlar facebook kaymakamlık grubunda hiçbir üniversitede 'Maliye ve Finans' bölümü bulunmadığı için bu seçeneğin aslında maliye mezunları için olduğu, maliye mezunlarının 11. kısım yerine burayı işaretlemesi gerektiği söylenmiş. Forumda 11. kısmın seçilmesi söylendiği için ben de başvuruyu öyle yapmıştım. Acaba başvuruyu güncellesem mi kararsız kaldım şimdi
-
@Hayaller71 referandumlarda da kullanamıyorlar mı ?