9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@adalet özel bütçeli değil hocam özerk bütçelidir. Özel bütçeli kuruluşlar 5018 de cetvel 2 de yer alanlar. Kvkk düzenleyici denetleyici kuruluştur cetvel 3 de yer alır
-
@adalet Hocam 5018 cetvel 3 de er alıyor,yani düzenleyici ve denetleyici kurum bütçesi
Özel bütçeli de değil özerk de değil
-
@mia_nur 2010 da finansal istikrar da eklendi diye biliyorum hocam
-
Hayirli geceler arkadaslar yoke esdegerlik belgesi icin gerekli evraklari yarin gonderecem ptt de aps yoluyla mi gonderecez yoksa baska turlu mu?
-
Kaimi makam deneme 6
-
47 Soruluk Yakın Eğitim İnsan Hakları denemesi
-
Mikro ve makro iktisat denemesi tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar,deneme şeklinde soru çözerek tekrar yapmayı düşünüyorum,ama kaynak bulamadım KPSS de faydalı bulduğunuz yayınlar varsa tavsiye rica edeceğim.
-
Deneme Sınavı - Soru bankası - Konu Anlatımı başlıklarında tavsiye edeceğiniz kitaplar nelerdir ? 1.5 aylık sürede bitebilecek düzeyde olursa sevinirim.
-
@Aslan-Reyiz AYNEN tebrikler :)))
-
@Aslan-Reyiz hocam diğer denemelerin bulunduğu bi link var mı
-
@idarihakimmm ben de burada sordum. İlgisi yok diye soylenince ben de ilgisi yok isaretledim. Gecen yil ne isaretledim diye baktim ais den orada da ilgisi yok secenegini isaretlemisim. Daha once girdigimde ise bos birakmisim. Hem forumda bana yazilan cevaba hem de bir oncekideki kayda gore hareket etmis oldum;))
-
@economist34 ben boş bıraktım bu yıl güncelleyip ... geçen yıl bende ilgisi yok işaretledim ...
-
@Aslan-Reyiz idare hukuku themis pdf var mı ? Başka yayın ya da not da olabilir
-
@kronikguy kitap pdfsi paylaşmak dava konusu oluyor hocam ben de sadece not mevcut ama güncel idare ne yazık ki elimde yok.Metin kaya kaymakamlık son virajı önerebilirim.
-
Yav arkadaş 1 hafta tekrar etmiyorsun tüm mahalli idareler uçuyor gidiyor neyse iyi çalışmalar herkese günaydın:)
-
1970 lerde en büyük sorun dış ödeme açıkları. 1980-2000 enflasyon. Peki 2000 sonrası en büyük sorunu ne Türkiye ekonomisinin ?
-
@hayırlısı035 çok teşekkür ederim
-
@taromisaki9 bence işsizlik
-
Arkadaslar maliye icin yokten cevap geldi. Bildigimiz bir sey ama hala gorus bekleniyor diye yazmislar. Bir ilerleme yok yani.
-
Merhaba arkadaşlar,
Faktör piyasaları ve genel denge analizi sınava dahil mi ?