9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@corleone bir arkadaşıma sbky den bugün eş değerlik belgesi gelmiş. Fotoğraf çekip atmış. Belgede kamu yönetimle eş değerdir denilmiş.
-
Ben iktisat mezunuyum ama inşallah çeko ve diğer bölümde okuyan kardeşlerimizde gönül rahatlığı ile girer sınava.
insanın hayallerinin yarıda kalmasını iyi bilirim... -
@Mia-Mk insallah ama ben bu belirsizlikte bu sene giremeyeceğim sanırım hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah
-
@corleone kurum size geri dönüş yapmış ise PTT nin yollarken verdiği barkod numarasından nerede olduğunu vs görebiliyorsunuz.
-
@adalet teşekkür ederim hocam
-
@dreamer ben başvuruyu yaptım sınavdan önce cevap olumsuz gelirse kitapları hediye eder hakimliğe yönelirim cevap gelmezse sonuna kadar gitmeye çalışırız.
-
@FreeBoY cevapladığın için teşekkür ederim basvuruyu bende yaptim ama parayı yatırmadım bugün odemeler icin son gun ee sınav ücretide malum bugün herhangi bi olumlu cevap goremezsem bende hakimliğe yonelecegim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
Arkadaşlar kolay gelsin mahalli idareler ksımında İçişleri bakanlığından alınıp çevre şehircilik bakanlığına verilen görevlerin listesi var mı acaba?
-
@esnaf61 Merhaba, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün görev ve yetkileri ile, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün görev ve yetkilerine göz gezdirirseniz en azından bir fikir verir.
-
@mülki teşekkürler bi bakiyim
-
@esnaf61 tekrar paylaşayım dua edin
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler ederim
-
Arkadaşlar KAS soru bankasını kullanan var mı aranızda önerir misiniz?
-
@iibf ben geçen yıl kullanmıştım . Faydalı olduğunu düşünüyorum . Sizin beklentiniz nedir bilmiyorum ama bana öğrettiği detay sorular vardı . Tekrar da yaptırıyor neredeyse her konu ile alakalı soru var ve açıklamaları da gereksiz ayrıntılı düzenlenmemiş.
-
@iibf ben kullanıyorum daha önce de yazdım buraya ayrıntılı bi soru bankası o kadar ayrıntıya gerek var mı sınavda bilmiyorum daha tecrübeli olanlara sormak gerekiyor ️
-
@iibf biraz ayrıntılı ama kapsamlı,öğretici bir kitap önerebilirim.
-
@Aslan-Reyiz indirme sınırlaması aşılmış ya indiremedim
-
@Hypatia indiremedik reis bir daha atar msn
-
Herkese Merhaba ,
Sizce kaç bin kişi başvurmuştur , geçen seneye göre fazla mıdır ? -
Hayırlı akşamlar. Türkiye'nin Sosyo Ekonomik Yapısı ve İnsan hakları dersleri için ayrıntı ile boğmayan kaynak öneriniz var mı? 1 ay da çalışmak için