9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Hocam sormayın ben de anlam veremedim birden. Sinirler gergin sanırım. Bir gün Nasrettin hoca damdan düşmüş herkes doktor telaşına girmiş hoca da demiş ki bana doktor değil damdan düşeni getirin. Benim de o hesap arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum konusunda empati yapamadılar sanırım
-
@prox Takılmayın hocam siz bunlara. Kişi kendinden bilir işi derler.
Muvafakat konusu da şöyle, kazandığınız yani mülakat sonucunuz açıklanana kadar ki İçişleri Bakanlığı genelde kesin olmayan ve kesin liste diye yayınlar sonuçları. Sizin açınızdan kesin liste döneminde muvafakati mevcut kurumunuzdan Bakanlık isteyecek. Sizin yapacak bir işleminiz yok. Ancak hızlandırmak için takibini yapabilirsiniz her iki kanatta da. Ama bunu mülakat sonucu sonrasında yapmanız gerekecek. Öncesinde ne hazırlık yaparsanız yapın evrak işleri gene bekletir bir müddet. -
@prox
Memurluktan uzmanlığı geçerken bende yaşadım bu süreci kesin liste açıklandıktan sonra başlıyor süreç hocam önce bu konuda herhangi birşey yapılmıyor -
@VİNNİE-JONES @Godot anladım çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.
-
Yanı Hocam yazmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Belki iyi niyet ile yazmış olabilirsin ama Devletin Memuru olarak başka bir kuruma nasıl nakil yapılacağını, muvafakat işlemlerinin nasıl olacağını bilmiyorsan şaşırdım açıkçası. Gerçekten bunun cevabını öğrenmek istiyorsan çalıştığın kurumun Personel Daire Başkanlığına daniş onlar sana yardımcı olurlar. @prox
-
@Godot kurumda memur olan kişi bilmiyor mu bu işlerin nasıl olduğunu yada kurumunda soracağı kimse yok mu gelmiş foruma soruyor ? Biraz yazmak için değil düşünmek için kullanın size verilmiş olanları. FETÖ muhabbetine gelince ÖSYM den daha sınavın açıklanmasına bunca zaman varken Bilgi alınıyor Bilgi sızdırılıyor ise bu o dönemde soruların verilemsiyle aynı şeydir. Herkese sataşmak diye birşey yok yıllardır burdayım kaç kişiye yardımcı olduğumu özelden yaZanlar bilir. Lütfen Facebook a dönün.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@mk-ank, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar ikili tartışmalarınızı sürdürmek niyetinde iseniz lütfen özel sohbet kısmında sürdürün. Burada hiç kimse sizin atışmalarınızı izlemek, bununla vakit kaybetmek zorunda değil.
İyi forumlar herkese.Hatırlatmakta fayda var.
-
@The-kaymakam aynen hocam kişisel görüş yerine belki bu veri üzerinde özellikle geçen yılki arkadaşlar analiz veya tahmin de bulunsalar suankinden daha sağlıklı tahminler cikabilirdi
-
genel izlenim; 72 orta nokta olup 0,5 puan yukarı yönlü, 1 puan aşağı yönlü olacak şekilde kapatacağı öngörülüyor.. buarada arkadaşlar dersanedeki hocalara yapılan dönüşler sonrası o zatların yorumu ve diğer sosyal platform yorumlarını ve anketlerini duyanlarda paylaşırsa en azından bir nebze daha öngörülebilir olur baraj.. iyi günler dilerim.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Bir ikazda bulunduk. Herhalde bir kez ikazda bulunmamız yeterli olacaktır değil mi? Kapanacak meseleden polemik türetmek ısrarını sürdürmeyin lütfen.
İyi forumlar dileriz. -
Ileti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Merhaba dostlar. Bir münakaşa edilmiş, kapanmış, geride kalmış. İkili atışmalara dönerse iş başlık amacından fazlasıyla sapacaktır.
Burada bir yönetici dostumuz ikazda bulunmuş net bir çizgi çekmiş. O ileti üzerine hala ısrar eden arkadaşların amacını anlamakta güçlük çekiyorum. Üzerine bir de gelip birisi emir kipiyle bir yöneticimize talimat verir gibi konuşursa kusurabakmasın onun bizimle yeri yok. Dostumuz neyi yapacağını en fazla bana danışır. Ben onarım ya da geri çeviririm.
Geri kalan dostlarımdan da ricam lütfen tartışacaksanız dahi bunu özel mesajlaşma yolu ile sürdürmeniz. Kendiniz nasıl saygı umuyorsanız, sizler de aynı şekilde burayı takip eden diğer dostlarımıza saygılı olun, burada tartışma okumak zorunda olmadıklarını bilerek paylaşımda bulunun. Tartışmadan kastım da bir konu üzerine yapılan fikir alışverişleri değil. Bunları tam aksine faydalı buluyorum. Ancak tamamen kişiselleşen bir noktada atışmaya dönerse iş buna kimsenin hakkı yok.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Bizler de sizleri anlıyoruz. 4 Aralık gününe dek gerilim daha da artacaktır her birinizin şahsında. Ama lütfen bize biraz daha yardımcı olun.
Herkese iyi forumlar, sabırlı bekleyişler diliyorum dostlar. -
@prox
Bende başarılar dilerim hakkımızda hayırlısı -
Edit: kaldırdım.
-
@paretowilfredo sizi yakalamışken sorayım dedim; bu sene baraj puanıyla alakalı bir haber çalışmanız var mı?
-
@Ömermuhtar Yakalandık Şaka ediyorum dostum, baraj puanı ile alakalı tahminse kastınız dostum biliyorsunuz ben o konuya girmiyorum. Puan hesaplanması hususunda yazdığım bir yazı mevcut. Soru iptali olursa hesaplamanın nasıl değişeceğine dair vs. değindim çoğu konuya.
Barajın aşılamaması durumunda kadronun dolmaması üzerineyse geçen yıl haber yaptım dostum. Hatta barajı geçen aday sayısının 400'ü bulmadığı konusunu ilk olarak ben haberleştirmiştim. Bakanlık ile ÖSYM'nin bu konuda görüşeceğini sonucun da bunu izleyen süreçte açıklanacağını dile getirmiştim. Lakin o görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmamıştı. Bu yıl da sanmıyorum bir çan uygulaması olacağını malesef.
Tüm anladığım açılardan yanıtlamaya çalıştım dostum ama umarım yanlış anlamamışımdırBahsettiğim puan hesaplama yazısını da şöyle bırakayım görmeyen dostlarımız varsa;
-
@paretowilfredo eyvallah üstat saolasın açıklamaların için, bu sene kaçla kapatırı kastetmiştim ama cevabımı aldım sanırım