TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1077272
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      lanternight Son düzenleyen:

soru iptali olmadığı varsayımıyla 70 neti olan arkadaşlar da umutla beklesin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        alikucuk.33 Son düzenleyen:

Kop sorusu iptal olur tek

? A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @alikucuk.33 Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@alikucuk-33, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Kop sorusu iptal olur tek

Ooo Ali Bey kaç netiniz var bu sene

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • K
            Keynesin Faizi Son düzenleyen:

Arkadaşlar üsdatın @amirim açıklamaları oldukça anlaşılır ama içinde bulunduğumuz durum anlaşılır değil ihtimal çok ondan karışıklık çıkıyor benim yorumum ise bence kontenjan dolmadı 70 altına kaldı bir kaç kişi...

Herkes için öncelikle hayırlısı olsun.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler...

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • C
              cenk @Keynesin Faizi Son düzenleyen:

@Keynesin-Faizi Katılıyorum size hocam. @amirim açıklaması açık. Ancak iptal soruları sebebiyle bulunduğumuz durum karışık biraz. 69.00 - 71.00 neti olanlar için değişik varyasyonlar mevcut.
              Buradan kopup, hakimlik sınavına da dönmedik.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • D
                districtgovernor Son düzenleyen:

Kısaca 1soru iptal olmazsa taban puan 69,50 olacak mülakata 350-380 kişi
                Girecek büyük ihtimalle; 1 soru iptal olursa taban puan 70,2 olacak 400 kişi dolacak; 2 soru iptal olursa taban puan 70,9 olacak 400 fazlasıyla dolacak

• moonlight
                  moonlight Son düzenleyen:

Benim anlamadığım , eğer iptalsiz şekilde 69.50 ile kapattıysa ben 70.00 ile kazanırım. Eğer 2 soru iptal edilirse birini doğru yaptım diğerini yanlış yaptım netim 69.25 e düşüyor puanım da 70.6 oluyor ,, şimdi sorum şu , bu iki iptal benim net ve puanımı etkilerken iptalsiz baraj neti olan 69.50 yi niye etkilemiyor aşağı çekmyor? Her iki soruyu yanlış yapanlar üzerinden mi hesaplıyoruz bu 69.50 * 1.02 yi ,, iptalsiz 100 soru üzerinden kapatırken neden iptal olduğunda 98 üzerinden yine 69.50 ile kapatıyor?

“..Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. ..” #MKA

T D A moonlight 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • T
                    Teşkilatçılar @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Benim anlamadığım , eğer iptalsiz şekilde 69.50 ile kapattıysa ben 70.00 ile kazanırım. Eğer 2 soru iptal edilirse birini doğru yaptım diğerini yanlış yaptım netim 69.25 e düşüyor puanım da 70.6 oluyor ,, şimdi sorum şu , bu iki iptal benim net ve puanımı etkilerken iptalsiz baraj neti olan 69.50 yi niye etkilemiyor aşağı çekmyor? Her iki soruyu yanlış yapanlar üzerinden mi hesaplıyoruz bu 69.50 * 1.02 yi ,, iptalsiz 100 soru üzerinden kapatırken neden iptal olduğunda 98 üzerinden yine 69.50 ile kapatıyor?

Aynen güzel soru

• D
                      districtgovernor @moonlight Son düzenleyen: districtgovernor

@moonlight tümdengelim yapıyoruz sınav 69.5 ile kapatmış o sabit zaten.

• A
                        a.tas @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight iptal olmazsa her soru 1 puan, iptal olursa iptal 1 puanı da diğer soruya dağılıyor. Burada yanlışın doğruyu götürmesi işin rengini değiştiriyor. Tam bu noktayı ösym yazdım ama cevap veren olmadı...

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • moonlight
                          moonlight Son düzenleyen:

İptalsiz Kesin %100 69.50 net ile kapattıysa , 400. adayın doğru ya da yanlış yaptığı o iptal olan iki sorudaki 0.50 net , 0,25 net ya da 0.00 net aşağı düşmeyecek mi

moonlight 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • ?
                            Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@amirim kardeşim geçen sene baya bi vardı heralde 😊

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • moonlight
                              moonlight @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

İptalsiz Kesin %100 69.50 net ile kapattıysa , 400. adayın doğru ya da yanlış yaptığı o iptal olan iki sorudaki 0.50 net , 0,25 net ya da 0.00 net aşağı düşmeyecek mi

Valla kusura bakmayın 0.0 ların hesabını gözettiğim için bugün bu saate kadar kafamda kırk tilki dolaştı stresten başım ağrıdı , sorularımı hoş görün 😬

• K
                                k.k. @a.tas Son düzenleyen:

@a-tas bu durumda da adalet dışı bir durum oluşmuş oluyor. ösym nin hatasının bedelini kendi değil bizler ödemiş oluyoruz. diğer taraftan belli mevzuattan nasıl oluyor da hatalı soru hazırlayabiliyor o da bir trajedi.
                                ahhh ösym ahhh...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • F
                                  forceful Son düzenleyen:

Soru iptalleri;iptal edilen soruyu doğru yapan ile yanlış yapan için ayrı bir statü oluşturur.Bu da genel sıralamayı etkiler.İlk 400 değişir.Sonucu beklemek en kesin sonuç.

Nasibin varsa altın tepside sunulur sana.(V.Suat Y.)

• D
                                    discotheque Son düzenleyen:

Hangi sorularin iptal edildigi.belli degil mi? O da bellidir sanirim

• ?
                                      Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@fenecus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@amirim kardeşim geçen sene baya bi vardı heralde 😊

Ali Beyin geçen sene 91 neti vardı ama kaydırma yaptığından sınavı kazanamadı nasip değilmiş.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • L
                                        lanternight Son düzenleyen:

Arkadaşlar soru iptali olmama ihtimali nedir sizce bence bunun üzerinden gidelim. Sağlam kaynaklar ne diyor bu konu hakkında.

• G
                                          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@amirim Üstat 100 kişilik bir alım daha olacak mıdır sence 69 nette kalıp hayali seneye birakanlardanim bir nebze umut olur belki bana ve benim gibilere

• H
                                            hasi moto @Ziyaretçi Son düzenleyen: hasi moto

@amirim benim de bi kuzen var her sene 85 net yapıp mulakata kalamıyor.Resmen alacakaranlık kuşağı:)))

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 320
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 323
                                            • 324
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 322 / 404
                                            • İlk ileti