9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@miAzim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Forumda her süreçte olduğu gibi şimdi de bu süreçte (iptalciler) patlayacaksınız !!!
Niye sorularda hata yok mu
-
Herkese hayırlı sabahlar, geçen yıl sınavın açıklanmasına yaklaşık şimdiki kadar zaman kaldığı sıralarda tercihiniyap.net sitesinde kaymakam adaylığı sınavında 400 kişinin dolmadığına dair bir haber yapılmış idi (linkini yazacaktım ama bu habere şu an ulaşamıyorum) forumdaki duyumlardan ziyade bu haber daha ikna edici idi, bu yıl böyle bir haber henüz yapılmış değil, 4 Aralık 2019 Çarşamba gününe kadar temkinle beklemenin faydalı olacağı kanaatindeyim..
-
Eşdeğerlik için başvuruda diploma vb. ilgili belgelerin fotokopisi ile mi yoksa aslı gibidir örneğiyle mi başvuruyoruz bilen var mı?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar... ÖSYM'yi şimdi aradım kaymakamlık sınavıyla ilgili herhangi bir soru iptalinin olmadığını belirttiler. İptal olmuş olsa bilginiz oluyor mu açıklanmadan diye TEKRAR belirtince, evet duyum alırız dedi. Siz de arayabilirsiniz. OSYM 4446796
-
Az önce aradım ösym yi iptal söz konusu değil dedi olsa bilginiz olur mu dedim tabi bize bilgi veriyorlar dedi listeler ne zaman gönderiliyor sınav açıklanmadan bakanlığa dedim 1 hafta önce dedi
-
@sonsuz AYNI ŞEYLER BANA DA SÖYLENDİ
-
@lanternight açık açık konuşuyorlar sevdim bu işi
-
@sonsuz aynen dostum tarihte bir ilk
-
@ENTRY iptal olmazsa ben o kısmi iptal diyip umut dağıtanları görücem dur bakalım
-
@kema-boratav kendisi yanlışlıkla doğru yaptığı için iptal olmasını istemiyor arkadaş
-
Soru iptali yapmayabilir ÖSYM sizde biliyorsunuz ki bu sordukları soruların doğru olduğu anlamına gelmez herkez burada hakkını aramaya çalışıyor ve yüzde yüz hatalı 2 soru mevcut bir tane de şaibeli tabi ki insanlar hakkını arayacak şimdi soru iptali olmayınca haksız mı olucak bu kişiler??
Nasıl forum bu hale geliyor anlamıyorum?
-
Anlaşılana göre iptal yok. 400. Kişinin 69.50 olmasi ve listenin dolmadiğı duyumları geçen yılki duruma yakın birşeyler ortaya çıkaracağa benziyor. Hakkımızda inşallah hayırlısı olsun.
-
Acaba biz önce iptal yapmadan 350-400 arasını mülakata gönderelim sonra bir de mahkeme iptal etsin 30-40 da öyle gönderelim diye mi düşündüler? Yavaş yavaş şizofren yapacak beni bu güzide kurumumuz sonra kaymakamlık hepten hayal olacak
-
@Etiketsiz hocam o soruların içinde 1 boş 1 yanlışım var gelse bana da kar yazar ama ben arkadaslarla bir şey demem tabi herkes hakkını arayacak kesinlikle yanlış ama burada umutla bekleyen adamlar var sınırda duran herkes ince ince hesap yapıyor seslendiğim kitle belli kısmi iptal diyip milleti sürecin içinde tutmaya çalışanlar her sene bazı sorular kitapta çıkmayınca o konuyu kitaba koyup bak biz bildik diyenlere hak aramak herkesin hakkı sonuna kadar aransın
-
@lanternight hayırlı cumalar kardeşim. O halde sınav 69.5 ile kapattı dedi Amirim demek ki liste dolmadı hayırlı ugurlu olsun herkese
-
@paretowilfredo etiket şimdi oldu.. Hocam geçen sene yaptığınız gibi bir TY haberi bekliyoruz sizden.
-
ÖSYM başkanı iptal olmadı demedikçe buna inanmıyorum. Kop ve monopol sorusu %100 hatalı. ÖSYM nin değil bizi ilkokul öğrencisini bile ikna edebilecek bir izahatı yoktur. O yüzden rahat olun arkadaşlar kalan günlerin keyfini çıkarın.
-
Arkadaşlar Anayasa Mahkemesi güvenlik soruşturması uygulamasını iptal etmiş. Ne derece uygulanır, gayriresmi yoldan göz önüne alınır mı bilemem. Ancak bir mülakat sonucunu 6 ay bekleme olayının bittiğini umuyorum.
-
Arkadaşlar KOP ve MONOPOL %100 hatalı ben de katılıyorum size fakat ÖSYM'yi arıyoruz herkes arıyor ve söylenen tek bir cevap var o da kesinlikle iptalin söz konusu olmadığı. Şimdi bu noktada ÖSYM'nin dediğine göre puanlarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Yargıya taşınır mı taşınır ama şu an ÖSYM ne diyorsa onu baz almak zorundayız. Bizim yanlış veya doğru dememiz şu an için hiçbir şeyi değiştirmiyor maalesef.
-
Arkadaşlar ösym arayıp bilgi almak kesin bir ifade değildir bilginize