9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Keynesin-Faizi ateş olmayan yerden duman çıkmaz , liste dolması deniyorsa liste dolmamıştır , ben 69.5 iptalsiz taban net = puanıdır .. 2 soru iptal olursa 400. Kişi için 69.5 * 1.02 = 70.9 yanlış bir hesaplamadır çünkü iptal sonucu 69.5 net taban demek o iki soruyu herkesin boş bıraktığı varsayımı ile yapılan hesaptır , anan malum en azından kopu en az %80 i doğru yapmıştır , 2 iptal durumunda 69.5 net ihtimallerden sadece biri , düşebilir
hocam 70,9 civarı kapatmış olması demek dolması gibi olur bence eğer dolmadıysa 400 ün içinde 70 in altında kişiler vardır. bence de ihtimaller dahilinde 69.25 de yetiyor 69 da yetiyor doğru yanlıi boş ihtimalerinde.
-
@keynes5 "400.aday 69.5 nette kaldı.
İptaller dahil mi hariç mi belirsiz.
2 veya 3 soru iptal edilir de bu iptaller epey kişinin yanlış yaptığı veya boş bıraktığı sorulara isabet ederse sınav 70.9 gibi kapatacaktır.
Belki de iptaller dahilinde 69.5 nette kapadı. Kim bilir" yaptığı paylaşım bu şekilde iki ihtimal var iptallerle beraber ve ya iptallerle beraber değil. Ben iptallerle beraber olduğunu düşünenlerdenim. -
Naparsaniz yapin kendinizi yipratmayin hersey oldu bitti sadece bizim haberimiz yok
-
@aslan38 aynen öyle boşuna endişeleniyoruz aslında inşallah erken açıklanır da rahat ederiz
-
![0_dostlar tuike bi veri için başvuru yapmıştım onun cevabını yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyebilirim sayfaya izin vermedi
-
@bozo_ cevap, sonra görsel yükleye tıkla dostum ikonun hemen sağında, en sondaki ..
-
@Tardukağan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ cevap, sonra görsel yükleye tıkla dostum ikonun hemen sağında, en sondaki ..
yeterli yetkim yokmuş dostum :)) izin vermedi
-
@bozo_ TÜİK’in cevabını kopyala yapıştır yapabilirsiniz
-
@acan görsel daha iyi olur dedim ama böyle yapayım
bunu atarken tekrar tartışma ortamı yaratmak değil niyetim cevabını yeni döndüler tuik tarafından
11:11 (4 saat önce)
Alıcı: bilgiMerhabalar,
Türkiye de 2018 yılı itibariyle cari fiyatlarla hesaplanmış kişi başı GSYİH en düşük olduğu il hakkında bir veri olup olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederim.
İyi çalışmalar.
TÜİK-BİLGİ DAĞITIM
14:39 (1 saat önce)
Alıcı: benSayın
İstemiş olduğunuz 2018 yılı bilgileri 20.12.2019 tarihinde saat 10:00'da açıklanacak olup 2017 yılı bilgilerine http://www.tuik.gov.tr/HbGetir.do?id=30888&tb_id=2 web adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=30888
İyi çalışmalar.
Kullanıcılarımızı tanımak ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla düzenlenen "TÜİK Memnuniyet Anketi" ne yapacağınız katkı, Kurumumuz yayın ve dağıtım politikalarına yön verecektir. Anketimiz yaklaşık 2-3 dakika sürmektedir. Göstermiş olduğunuz ilgi ve işbirliği için teşekkür ederiz.
https://biruni.tuik.gov.tr/mem_pro/index.jsf
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU
Bilgi Dağıtım ve İletişim Dairesi
Bilgi Dağıtım Grubu
Tel: +90 312 4547276
Fax: +90 312 4170432
t_ik_yeni_logo
-
2018 yılı ‘itibariyle’ Denirken aslında 2018 yılı da dahil edilir... şu sınav öncesi en başarılı hissettiğim alan Türkçeydi...
-
@bozo_ agrı dogru o zaman dmi?
-
@acan hocam 2018 yılı itibariyle degil de 2018 yılı deseydi tuik verilerinde yok ama 2018 yılı itibariyle ibaresi ile Bi önceki yıl mı anlaşılıo bu mu yni oda 2017yılı oluyor tabi?
-
@sessessc hocam direk soruyu sordum sınavda sorulduğu sekilde böyle cevap aldım. bana sorarsanız ösym nin eksikliği yıl bazlı ise o yılı direk belirtmeli idi henüz 2018 e ait açıklanmış bir veri yokmus.
-
@bozo_ teşekkür ederim hocam
-
Soruda2018 verilerine göre demiyor 2018 yılı itibariyle diye belirtiyor. Bu ifadesi soruyu hatalı yapmaz. Bitmiş yıldan bahsederek o yıla kadar geçerli olan veriden soru soruldu.
-
Ne sınavdı ama :)))
-
@bozo_ hocam tuik in bu cevabından sonra yanlış sorular büyük ihtimalle kop,monopol ve ağrı diyebilirmiyiz
-
Yakında 10 soru hatalı dersiniz arkadaşlar hayal kurmak güzeldir ama gerçekleri kabullenmek insanı ileri taşır gerçekçi olalım lütfen
-
@SonMaliyeci muhtemelen soru dogru hocam aynen öyle
-
Bu cümlelerden Ağrı yı milyon kere de düşünsem çıkaramam çıkaran arkadaşlara saygım var yanlış yaptım diye söylemiyorum isterse iptal olsun olmasın beni etkilemiyor ama buradan sorunun eksik ve yanlış olduğu bilgisi ne ulaşılıyor.