9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@safiTÜRK69 400 dolmamış mı Hocam
-
@forceful 10 yanlış 72 doğru.
-
@Muhsin-Çelebi bence iptalle beraber 69.50
-
@forceful
72 doğru 10 yanlış mı?
72 net 10 yanlış mı?
18 boş soru bırakmamışsınızdır diye düşünüyorum. -
@VİNNİE-JONES hocam 69.5 bulunabilir yani matematikle çok alakası yok.Bunu izah etmeye çalıştım.
-
@kaan24 öyle duruyor
-
İşgücüne dahil olmayan nüfus sorusu iptal olmayıp doğru cevap şıkkı değişebilir. Ona da hazırlıklı olmak lazım. Ben böyle bir sürpriz bekliyorum.
-
@forceful Hesabınızdan 69.5'a nasıl ulaşıldığını açar mısınız? Ben emin olamadım.
-
@cevatcobanli444 hocam direk tüik de var bu bilgi şuan acaip iş gücü istatistiklerine bakabilirsiniz
-
@Muhsin-Çelebi 14 yanlış 3.5 doğru götürür 73 doğru gerisi boş ise 69.5 yapar.Ya da 72 doğru 10 yanlış gerisi boş ise 69.5 yapar birçok olasılıkla 69.5 elde edilebilir.
-
Hiç soru iptali olmadığı duruma göre
soru iptallerinin olması sınavda barajı daha az kişinin geçeceği anlamına yol açıyor bende -
@skrbrdr şu durumun aynısı bende de var. iptalli 72-75 arası
-
@Willsmithh ben baktım siz de bakabilirsiniz dostum
-
@cevatcobanli444 doğru cevap nedir
-
@cevatcobanli444 baktım hocam sınavdan bir gün önce öyle yaptım zaten isgucune katılımın düşük olmasının en büyük pay sahibi ev işleriyle meşgul olan kadınlar
-
-
@Muhsin-Çelebi 2 soru iptal edilmiş ise dediğiniz doğru ama 3 soru iptal edilmişse 67.5×1.03=69.525 yapar.
-
@Muhsin-Çelebi iptali iptalsiz belirsiz dedi ama bilgi geldiğinde son hali söylenir diye düşünüyorum
-
@sonsuz Görünen o ki farklı düşünüyoruz.
Üç soru iptalinde hakkında,
1,03 sayısı insanların kafası karışmasın, kolaylık olsun diye var. Bunun aslı 100/97'dir. 67.5 nete işlem yapıldığında da çıkan sonuç 69.59 olur. -
@Muhsin-Çelebi hocam velhasıl 69.5 yüzde 1'ler basamağı hariç.Sabredelim.Az kaldı.