9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kema-boratav duyumda amirim puan değil net diye ifade etmiş
-
@sonsuz Hocam söylenilen puan değil net nette küsüratlı bir sayı çıkmaz
-
@kaymakam1842 vallaha beynimiz yandı
-
@sonsuz şayet liste dolmadıysa ve 400. Kişinin neti 69.5 ise iptal edilen bir soru yoktur
-
@kaymakam1842 çok yaşa hocam. Herkesin farkında olduğu fakat yazmaktan bile çekindiği olay bu.
-
@kaymakam1842 bunu daha öncede söyledim hocam monopol de yakını işaretle kop ta kanunu sordum der gidilir dava açılır iş işten geçer iptal de etmeyebilir ösym bu
-
@sonsuz bu iki kriterin de geçerli olması durumunda başka ihtimal yok Hocam 1 soru dahi iptal olsa 69.5 neti olan kişinin 70 üzeri puanı olur ki bu durumda liste dolmadı duyumu boşa çıkar
-
@kaymakam1842 dediginiz cok mantikli. Peki bu kadar hoca niye bagira bagira ayni anda iki soru iptal dedi. Biri dedi diye bilginin uzerine mi atladilar naptilar
-
@kaymakam1842 iptal "Kop ve Rant tartışmaya gerek yok" arkadaslar
-
@turgut_2018 bu kadar emin nasıl olabiliyorsunuz Hocam açıklamanız var mı peki
-
@whshw Hocam bana kalsa rant ve kop sorusu iptal olmalı sınav esnasında kendi kendime iptal olması gerekir bu sorular dedim ama amirimin aldığı duyumlar neticesinde iptal olmama durumu daha ağır basıyor bende
-
Amirim in hesabı artık aktif değilmiş
-
@districtgovernor ozelden mesaj atmak istedigizde mi bu uyariyi aldiniz
-
@aslan38 310. Sayfadaki 69.5 neyle kapattığı iletisinin altında "hesap artık aktif değildir" yazıyor
-
@kaymakam1842 arkadaşlar hepimiz sınava girdik yani herhangi bir derste uzman değiliz onun için ben,sen veya başka biri yanlış diyebiliriz ama asıl önemli olan o işin uzmanının ne dediği. Sinav gunu Yuksel bilgili hocamiz olsun baska hocalr olsun Kop ve Monopol sorularında hata var demişlerdi. "Tartışmaya gerek yok diyen de" Kutluay Hocadır.
-
@turgut_2018 Hocam bende yanlışlık varsa iptal olma tarafıyım duyumlar çerçevesinde bu ihtimalin daha ağır bastığını söylüyorum.
-
@kaymakam1842 arkadaşlar amirim soru iptali ile ilgili bi şey demedi
-
@turgut_2018, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kaymakam1842 arkadaşlar amirim soru iptali ile ilgili bi şey demedi hattâ kendisi "Iptallerle ilgili bilgim yok" demişti
-
@turgut_2018 ben amirim iptallerle ilgili duyumu var demedim yukarıdaki iletilerimde de bahsettiğim gibi duyum sadece 400 kişinin dolmadığı ve 400. Kişinin 69.5 neti oldugu bu önermeler ışığındaki yorumum bu iki ihtimalin de olması durumunda hiç bir sorunun iptal edilmediğini iddia ediyorum sayet 1 soru dahi iptsl edilmiş olsa 69.5 neti olan 400. Kişinin puanı 70 ustü olur ki bu seferde liste dolmuş olur anlatmak istedğim bu yoksa soruda yanlışlık varsa ki alanında uzman hocalar var diyor iptal edilmesi taraftarıyım
-
Amirim'in forumdan sessiz ayrılmasına üzüldüm. Umarım canını sıkacak bir olay (forumsal ya da dışarıda) yaşanmamıştır. Allah'a emanet olsun