9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@1baksan cok sukur o zaman. En kisa zamanda bizede posta ulasmasi dilegiyle
-
@revenge hocam bu kadar sıkıntılı soru varken tek yargıçla, tas toprak sorusunu iptal etmezler.
-
Arkadaslar tas toprak sorusu dogru. Bende sinavda yanlis isaretledim ama sonra evde notlarima baktim tas toprak diye yazmisim. O iki soru disinda iptal gelmez
-
Yiğit hocada paylaşım yaptı büyük ihtimal sınav 69.5 net ile kapattı arkadaşlar
-
@hasi-moto bence de olmaz ama olacaksa en güçlü ihtimaller onlar bence.
-
Soru iptalleri ile farklı bir yorumum olacak,o soruları çözmek için harcadığım süre için süper sorularla ilgilenemedim.Monopolü çözmek için çok vakit harcadım doğru şıkkı olmalı muhakkak diye uğraştım.Bu sebepten diğer boş bıraktığım iki soruya dönemedim,bu da bir haksızlık değil midir?
-
@revenge öznel nesnel , birde iş arayanlar bunlara itiraz edilıyordu
-
@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yiğit hocada paylaşım yaptı büyük ihtimal sınav 69.5 net ile kapattı arkadaşlar
linki gonderebilir misiniz?
-
@iibf kop sorusu genelde dogru yapılmış ya da boş bırakılmış monopol sorusu keza öyle.Eger bu iki soru iptal olursa 68.75x1.02=70 olur.
-
Tartışılan tüm soruları doğru yapmış olmamın trajikomikliği galiba en büyük kaybı ben yaşarım .
-
@amirim iptal dahilinde olması daha muhtemel yoksa 69.5 lafı nasıl çıksın liste hazırlanmıştır diye düşünüyorum
-
@revenge tek yargıca hocaların çoğunluğu dogru dedi zaten
-
@mia_nur kesinlikle haksızlık çunku bende aynı durumdayım bu kadar iyi bildiğim konuyu yapmam gerekiyor diye çabalarken vakit geçti.. ayrıca türkçe kısmında da haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum soruların hepsi düşündürücü ve zordu süreyle yarışırken o soruları kısa zamanda çözebileceğimizi nasıl dusunduler ki?
-
@whshw doğrudan maliye ve finans olarak bir bölüm bulunmadığından Maliye bölümü mezunlarının sınava doğrudan başvuru yapmalarının uygun görüldüğüne karar verildiği belirtilmiştir. Hadi hayırlı olsun zaten beklenen buydu..
-
@iibf tabiki hocam 2 dogrun varken bi anda 2 yanlisin olacak arti 0.50de goturme payı 72 neti olan biri bi anda 69.5 olacak.
-
Duyum harici! Kop sorusu iptal. Baska iptal olmazsa iptal sonucu 69.50 net ve üstü olanlar icin mulakat şansı olacak, 69.25 ve altı neti olanlar baraj altı kalacak.
Tek soru iptalinde malesef o soruyla beraber 71.25 ve 70 neti olan arkadaşları baraj altı kalacak. O soru dahil olmadan 69.50 ve 69.75 neti olanları baraj üstüne taşıyacak.yiğit yılmaz'ın facebook gönderisi
-
@amirim cevap suradan çıkar 400 dolmuş mu dolmamış mı?
-
@iibf sınavda sürem yetmedi.gerçekten idarede sonra tekrar okurum deyip işaretlemediğim sorulara geri dönemedim ve işaretlerim dediğim şıklar doğruymuş.
Monopol sorusuna iş gücü ile ilgili soruya Türkçe sorusuna o kadar vakit harcayalım ve sorular yanlış olsun.iptal olsun.harcanan süreyi hesaba katarsak o sorular bazılarına 5 nete mal oldu bu sebeple? Oturup sınavda bu soru iptal olur zaten boş geçelim mi demeliydik yani ? -
@3echelon3 bu bilmiyor hocaları takip ediyor
-
@wollstonecraft benim de durumum aynı