2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@thewish 400e gelinmiş neredeyse. 80 üstü taban puan kesin gibi duruyor şuan
-
@Rögaritma muhtemelen öyle olacak. Basvuru sayfasinda en son basvuru formu ve yazdir sayfasi cikiyor basvuru onayla kismini göremiyorum acaba böyle mi kalacak?
-
@thewish başvuruyu onaylamak gerekiyor. Onayladıktan sonra zaten sadece basvuru formunu yazdirma imkanı kalıyor.
-
@Rögaritma onaylamadan yazdirma sayfasi çıkmıyor yani cok teşekkür ederim onaylamış olmam lazim öyleyse
-
Aday no 384 herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@thewish hocam emin olamadiysaniz tekrar basvru sayfasina girin, bilgilerinizi onaylamissaniz giris yaptoginizda direkt basvuru belgesini çıkartıyor zaten. Ordan da anlaybilirsiniz
-
Spk da servis ve özel saglik sigortasi var midir?
-
@Rögaritma evet benim de bu şekilde gözüküyor basvuru bilgileri var yazdir butonu var en sonunda da emin olmak istedim kusura bakmayın
-
@Müfettiş-Gadget servis vardır da özel sağlık sigortasınolduğunu sanmıyorum sonuçta 657 lisin.
-
tam olarak nasıl başvuracağımı bulamadım siteden başvuruluyor diyor ilanda ama malesef göremedim
-
@Caykovski sağda personel sınavı başvuru sayfası yazıyor ana sayfada
-
hiç dikkat etmemişim göremedim orayı. Çok teşekür ederim
-
Arkadaşlar muhasebede yazılan mali tahlil, finansal tablolar analizi mi acaba?
-
Arkadaslar, matematik ve istatistik sorulari icin ne yapmak gerek ? 2012 2013 ve oncesi sorular sitede var ama kalem oynatilacak gibi degil matematikler
-
Elinde SPK'nın eğitimlerinde verilen kaynak listesi olan var mı ? 2018'de bir eğitim semineri düzenlemişlerdir diye düşünüyorum.
-
@brkyskr evet hocam biraz araştırdım FİNTAB dediğimiz kısım büyük ihtimalle.
-
Arkadaslar bu istenen öğrenim belgesi e-devletten alınan mezun belgesi mi
-
@elifd diploma fotokopisiymis
-
@squirtle tamamdir çok teşekkürler
-
aday no 713