2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar konu dışı!!.. Ailesinde abisi ablası ya da kardeşi ihraç olup takipsizlik alıp iade bekleyen olupta kendisi atanan var mı bu durumda olup ya da bizzat tanıdığa şahit olan
-
@KeynesianTrap ben aradım hocam kurumda çalışan bir hanımefendiyle görüştüm sağolsun ilgili davrandı bilgi verdi. Sonuçların ne zaman açıklanacağının belli olmadığını onlara henüz bir bilgi gelmediğini söyledi fakat önümüzde ki haftadan itibaren siteyi kontrol etmemi söyledi.
-
Kurumu arasak mi acaba? Bu kadar bekledim kesin olmayacak gibime geliyor eğer açıklarlarsa
-
Kurumun sitesi açılana kadar tripteyim
-
@N-A-G sağolsunlar gerçekten çok ilgililer. Lâkin keşke süreci uzatmasalar. 150 200 arası sınav kağıdı bu kadar sürmemeliydi.
-
İşin ayarını kaçırdılar iyice açıklanması lazım artık
-
Bu kadar bekledik inşallah hepimiz listeye gircez
-
Girmiyor siteye hala
-
80 tane mülakata kalan adam bulabilecekler mi acaba? Ya da böyle bir şartları var mı? Oda ayrı bir tartışma.
-
Dün aramıştım ben. Siteyi takip edin süreçte sona gelindigini soyledi bir bey.
-
@sbhGazi bunu ben de merak ediyorum açıkçası
-
Site bir ara açıldı, duyurular kısmı kayboldu. Sonra kapandı yine geldi. Şu an sınav başvuru sayfası logosu gözükmüyor. Bir hareketlilik olduğu belli.
Spk ile BDDK sitelerinin iyileştirilmesi lazım. -
Aradım yine bugün. Komisyonlar şuan kağıtlar dedi. Haftaya açıklanır sanırım dedi. Bu hafta beklemeyin...
-
@preacher bence notları şişirmeseler biterdi. Yeterli kişiyi bırakmak için uğraşıyorlardır
-
@dzndr hocam umutlandırma be muhasebe yüzünden bel bağlamıyorum sen böyle diyince bir garip oldum
-
Umutlanmamak lazım ama katılıyorum bu kadar sürmesinin sebebi bence de belirtilen sayıya ulaşmak için notların ayarlanması
-
@dzndr bende 2. ye okuyorlar diye düşündüm ama o zaman da yazılıda isim yerlerini kapatmanın ne anlamı kaldı.
-
@piko belki herkese aynı miktarda puan eklemesi yapıyorlardır. hangi dersten ne kadar ekleyelim tarzı bir görüşmeleri de oluyor olabilir
-
@NeverLetGo çok beklettiler. İnşallah düşündüğüm gibidir. Yoksa 80 değil 20 kişi zor kalır
-
Muhasebe konusunda yetkin olmadığımdan soruyorum ; normal miydi sizce yoksa zor muydu şahsen beni baya zorladı