2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@preacher olabilir.
-
Aradım bugün kurumu. Okumalar hala devam ediyor, bu ay açıklanabilir ama kesin diyemiyoruz dedi. Sınavdan sonra 1 2 ay kadar sürebileceğini de belirtti.
-
@clearman teşekkürler dediğim gibi 2 ay sürecek toplamda sanırım
-
Aradım bugün yine. Beklemeye devam edin dediler...
-
Beklemek cok can sıkıcı
-
Arayan oldu mu kurumu?
-
Öğleden sonra yine arıcam bakalım. 20 günde sınavı açıklar normalde spk ama adete uydu herkes gibi spk da...
-
@preacher malesef. Ben geçenlerde aradığımda en son alim 25 gün sürmüş alim daha fazla olmuştu bu ne zaman açıklanır dedim. O süreyi biraz geçer dediler.
-
@clearman, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@preacher malesef. Ben geçenlerde aradığımda en son alim 25 gün sürmüş alim daha fazla olmuştu bu ne zaman açıklanır dedim. O süreyi biraz geçer dediler.
Dolu dolu 30 gun oldu
-
Şimdi aradım gelişme yok beklemeye devam edin dediler. Herhalde 1 ay daha beklicez gibi duruyor....
-
@preacher Kurumu arıyorsan bilgisi olmaz şuan için top yıldız teknik üniversitesinde okumaların bitirilip kuruma gönderilmesi lazım.
Bilgi alınacak yer üniversite şuan kendi tahminimce 40-45 günü geçirmezler. -
@karagergedan, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@preacher Kurumu arıyorsan bilgisi olmaz şuan için top yıldız teknik üniversitesinde okumaların bitirilip kuruma gönderilmesi lazım.
Bilgi alınacak yer üniversite şuan kendi tahminimce 40-45 günü geçirmezler.Sinavi kurum kendi bünyesinde hazirlamıyor mu ki ? Bahsettigin sanirim tmsf - boğaziçı üni. Iliskisi olmasin
-
@piazza Kurumlar üniversitelerle çalışıyorlar. Soruların hazırlanılması,okunmaları ünilerde tamamen sonuçları alıp aşamaları ilerletiyorlar. Ddklar daha çok yapıyor bunu uğraşmıyorlar o süreçle geçmiş yıllarda da üniden sonuçların gelmesi beklenmiş.
-
@piazza Kurum personeli sınavın sonunda ingilizce konusunda okurken tolerans göstereceğiz dedi. Kağıtları kurum okuyor, zaten gözetmenler de kurum personeliydi. Yıldız teknik sadece yemekhanesini (!) sınava tahsis etmekle görevli
-
@dzndr Bilgi bilgiden üstündür. SPK farklı ilerletiyormuş demekki süreci teşekkür ederim yeni öğrendim açıkcası.
-
@karagergedan belki de bu sebeple okumalar gecikmiş olabilir. Üniversite okusa baraj gibi etmenlere bakmadan okuma yapacakken personel kağıtları yavaş okuyor olabilir. Bir de ingilizce için soruları kolay seçtik inşallah zorlanmadınız demişlerdi
-
Sizce bu hafta açıklanma olasılığı nedir
-
@ankara0648 bence oldukça yüksek
-
2 ayı doldururlar artık.. İnşallah bu hafta açıklanır da kurtuluruz
-
@preacher, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
2 ayı doldururlar artık.. İnşallah bu hafta açıklanır da kurtuluruz
Bu gidisle öyle olacak anlaşılan.