2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kurumu aradım bu hafta kesin dediler siteyi takip edin dediler pek değişen birşey yok açıkcası
-
@ankara0648 bu hafta kesin olsun da cumaya kadar bekletmeseler çok daha güzel olur. Insanın akli sınavda kalıyor.
-
Canımı sıkan nokta şu oluyor spk tmsf bddk kgk sınavlarına girdim hepsi klasik olduğu için en azından birisi açıklansa nasıl puanladıklarına dair diğer sınavlarım adına sağlıklı yorumlar yapabileceğim şimdi bu belirsizlik yoruyor adamı
-
Sgk bile açıklandı iki gözümün çiçeğinde hala hareket yok....
-
@Dogangunes55, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Sgk bile açıklandı iki gözümün çiçeğinde hala hareket yok....
-
Çok sürdü çok
-
Aradım kurumu herşey yine aynı bu hafta bekleyin dediler
-
Ciğerimiz soldu beklemekten vallahi, yazık.
-
Bu hafta da açıklanmaz bir gariplik var bu işte.
-
Bugun 4 civarı açıklanacağına inanmak istiyorum
-
Ben yıl bitmeden açıklanacağını hesap etmiştim ilk defa bugün aradım kurumu iletişime geçen beyefendi de artık gülerek karşılıyor herhalde bu soruyu bu hafta açıklanmasını umut ediyoruz biz de sizin kadar bekliyoruz artık dedi
-
Açıklama yapsalar listeyi doldurmaya çalışıyoruz dese beklemek koymaz ama böyle beklemek zor..
-
Sınavım çok iyi geçmemişti ama açıklanmasını çok istiyorum. Çok çalışmak istediğim bir kurum. İş yükü çok fazla ama kendimizi geliştirmeye zorlayıcı ve teşvik edici bir düzeni var. Umarım mulakata kalabilmişimdir. Bu hafta açıklanması yüreklere su serper.
-
@ankara0648, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bugun 4 civarı açıklanacağına inanmak istiyorum
Bugün 4 civarı diyerek güncelleyelim temennini
-
1 ay sonra yapılan BDDK ile kgk açıklandı. Burada ise tık yok, geçme geçmeme değil de insan merak ediyor. Kaldı ki sınava 400 değil 200 kişi anca girdi
-
@KeynesianTrap, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bence artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan..
bende bugün için güncellememi yapayım
-
Kgk olmadı benim bağladım umutları spk ya
-
@dzndr Bddk daha açıklanmadı. Yanlış bilgi vermeyelim. Ama kgk yi tebrik etmek lazım 2.5 haftada açıkladılar. Kazanamasam da bizleri beklememeleri çok güzel.
-
İş artık kabak tadı verdi bilgilendirme de yapılmıyor üst kurul standartlarına yakışmayan şeyler bunlar benim tahminim bu ay içersinde açıklamazlar allah sabır versin herkese.
-
Bugün arayan var mı?