29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaslar elimde kpss borclar hukuku kaynagi var hakimlik icin yeterli olur mu yardimci olursaniz sevinirim yoksa akademikusun borclar hukuku kaynagini alicam
-
@samettin yüzeysel kalır hocam zapata ya da mehmet remzi gibi yazarların hakimlik icin olan kitaplarını bir inceleyin derim
-
@kaymakam teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar geçen sene hangi sorular iptal edildi bilen var mı
-
@samettin bence konuyu etraflıca anlayıp,çıkmış sorular ve özgün sorularla desteklerseniz yeterli olacaktır.Konu kitapları ağırlaştıkça gereksiz bilgilerle dolmaya başlıyor diye düşünüyorum.
-
Arkadaslar sinavda uluslararasi kuruluslardan soru gelecek mi
-
@olursaolur Eski kimlik ile sinava giriş oluyor mu ?
-
@Gizemmm Hocam riske atmayın derim. mümkünse hemen yeni kimlik çıkartın.
-
@Gizemmm ben de geçen yıl eski nüfus cüzdanı ile sınava girdim bir sıkıntı olmuyor fakat fotoğrafm 2012 yılına ait diye bu yıl tedirgin oldum randevu aldım dün gittim azami 10 dakikada işlemler tamamlanıyor bir haftada da eve geliyormuş bence de riske atmayın
-
@Gizemmm olmuyor hocam süresi uzatıldı
-
@olursaolur kaymakamlık sınavına giren arkadaşım eski kimlik ile gitti bi sorun olmadı şimdi osym aradım soğuk damga varsa resimle sorun yok ddi ama
-
Arkadaslar uluslararasi kuruluslardan soru geliyor mu
-
@ir06 vakit bulamıyorum ki hocam o yüzden
-
Arkadaşlar merhaba ben 2016'da hazırlanmıştım ve o zaman 'themis' benim için iyi bir kaynaktı ama şimdi 'justice' adı altında sanki biraz kaliteyi kaybetmiş.Size göre sadece medeni ve borçlar için 'hakimim' yeterli mi yoksa başka kaynak alınmalı mı?
-
@Gizemmm aynen hocam eski kimliklerin süresi uzatıldı yasal olarak sorun yok girebiliriz ben de eski kimlikle girmeye devam ediyorum:)
-
@butlakmutlan bu soru benim için de önemli justice tamamını çizenler en iyi bölümleri hangileri bizde onları çözelim
-
@Gizemmm ben de bir sorun olacağını düşünmüyorum zaten açıkçası Ankara'nın o soğuğunda o kadar incelemiyorlar bile
-
@butlakmutlan hakimim sorularida kaliteli degil merak etmeyin bende bulamadim hala
-
@ir06 adli yargı deneyimim oldu. Çalışırken justice kullanmıştım çok faydasını gördüm diyebilirim. Tabi ben konudan çok, soru temelli bir çalışma gerçekleştirmiştim yönteminiz farklı olabilir. Özellikle İdari yargısını kullananlar ayrıca yardımcı olacaktır ama ben tüm kamu hukuku derslerini tavsiye ederim. Özellikle medeni usul, idari yargı, ceza gibi derslerde her kanun maddesi için en az bir soruyla karşılaşacağınız için bir nevi kanun da tekrar etmiş oluyorsunuz. Tavsiyem yanında kanun ile birlikte konu kitabıymış gibi çalışılması. İyi çalışmalar.
-
@19122018 çok sağ olun, size de iyi çalışmalar