29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@çalışma-uzmanı hocam uluslararası anlaşmalar derken çifte vergilendirmeyi önleyenler içini mı söylüyorsunuz sadece gelir vergisi olarak
-
@ir06 sağ kalan eşe geçer hocam yanlışım varsa arkdaşalr düzeltsin
-
@ir06 2.zümre ile birlikte mirascı olur diye hatirliyorum ama kanuna bakmakta yarar var
-
@olursaolur madde 613 de yazıyor hocam
-
@ir06 mirasın eşe tamamen geçmesi 3.zümrenin de olmadığı durumda olur .dolayısyla 2.zümre reddetmediyse ya da varsa eş 1/2 2.zümre 1/2 alır diye düşünüyorum .yanlış biliyorsam düzeltin.
-
@80üstamadnnmsz eşe geçiyormuş gördüm ben de iyi oldu öğrenmiş oldum :))
-
@80üstamadnnmsz aynen hocam
-
@80üstamadnnmsz 613 açın bakın unutmaxsınuz bir daha
-
@kemankeşş sağ kalan eşe geçer dogrudur 2. Zümreye geçmez kanun şu mantıkla hareket etmiş altsoy ve es eğer mirası reddetmisse 2.zümre haydi haydi reddeder misal borca batiktir. Bu yüzden mirasın tasfiyesini sulh hukuk mahkemesi iflas hükümlerine göre yapar
-
Arkadaşlar tarih pek bakmaya fırsatım olmadı bu saatten sonra da alan çalışmak daha mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@ir06 yanlış bir strateji olur
-
@ir06 keza tarih 12 soru sınavın ve gk 'nın kilit noktası
-
@keynes5 şimdi çalışsam da çalışmasam da 9 10 tane yaparım 2 soru da biraz şans benim işim diye düşündüm
-
@keynes5 fetihname denemesi yeterli olur mu sadece
-
@ir06 aynen o yeter en fazla 3 gününüzü alır olmadı youtube da videolardan da bakabilirsiniz
-
@keynes5 teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim size de
-
Ön alımdan feragat sözleşmesi .......... şekilde yapılmadıkça geçerli olmaz.
-
@RootofAllEvil tapu şerhi gelir hocam bu iyi ki değindiniz Hocam bu arada guy dan bir ses seda duyuyor mısunuz
-
@kemankeşş şu anlık bir ses yok kardeşim ya bakan bey güya çalışmalar yapıyoruz demiş ama benim tahminim ilan ilkbaharda gelir mart gibi
-
@RootofAllEvil inşallah hocam gelsin me gelirse artık 2018 öncesi mezun olaydım keşke nasıl bir dönem bu ya ️