29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Marsiyal 2 yanlış gözüküyor bir de türkçeyi bulsak iyi olacak
-
Türkçeyi toplamak gerek ya
-
@Marsiyal Sağol hocam ama kafam yerinde değil heralde ben hiç hatırlamıyorum öyle bi soru umarım doğru yapmisimdir
-
Geçen sene 403.oldum yeniden değerleme sonucuyla beraber. Bu sene kesinlikle geçen seneden zordu. Medeni soruları ceza özellikle borçlar . Gkgy kısmi her yer çok daha zordu. Çok düşeceğini sanmamakla beraber şahsi fikrim 80 kusur ile kapatacağı
-
@elitnur kesinlikle geçen yıl 130 du siralamam ve sınav daha kolaydı bu yıl batirdim resmen gkgy ozellikle
-
@Gülbeşeker yok hocam sözleşme öncesi objektif imkansız lık durumu var o soruda bu durumda sözleşme kesin hükümsüzdür
-
@geliruzmani2013 geçen sene anayasa soruları bile bariz kolaydı . Bu sene hsk sorusu çok kişiyi düşürdü gkgy kısmındaki vatandaşlık beni bitirdi. Bence geçen seneki kadar yüksek kapatması imkansız. Geçen sene herkes forumda 60 üzeri yazıyordu bu sene 60 yazan görmedim daha
-
@elitnur geçen seneki sonucunuzu paylaşır mısınız
-
Bireysel başvuruda önce kanun yollarına başvurması gerekmiyordu hsk nın kararlarına karşı yargı yolu kapalı olması biraz işin esası gibi önce kanun yollarının tüketilmesi gerekir bence
-
Hukukçu olup da iktisatları yapanın alnından öperim
-
@xxyz yeniden değerleme sonucu : gkgy 23 ortak alan 30 idari yargı 27 puan 80.97 sıralama 403
-
@geliruzmani2013 fikir olması açısından geçen seneki doğru yanlış sonuçlarınızı söyler misiniz
-
@aslasorma hocam hsk meslekten çıkarma hariç hic bir kararına karşı kanun yoluna basvurulamaz.. yasama kısıntısıdır ... hsk uyarı kinama vermiş ise bunun İçin dava açamaz hakim
-
@kemankeşş kaç bekliyorsunuz hocam
-
@xxyz bu da benim ki hocam herkese fikir olsun inşallah
-
@elitnur zor diyorsunuz ama neden çok az düşer diyorsunuz ?
-
Cezada ki Teşebbüs sorusunu hatırlayan var mı?
Birde arkadaşlar vatandaşlığı toparlasak 6 soruyu da? -
@Gresham-T ifa yerine edim olması gerekiyor çünkü borçta bitiyor. Eğer borç bitmezse ifa uğruna edim olur. Ayrıca soru kökünde anlaşmamışlar diyor eğer anlaşırlarsa seçimlik borç olur.
-
Bu sene bu kadar az ilan gelmişken sorular zor diyerek düşük kapatmasını beklemeyin bence arkadaşlar.
Sorular zor da olsa kaliteli çalışan ve KPSS puanları da yüksek olan birçok kişi hala açıkta ve bu sınavlara giriyorlar. Bu nedenle kurum sınavlarında rekabet de arttı bu sene.
En son kaymakamlık sınavı örneği malum. 76 puan ile kapattı. Uzun zamandır bu kadar yüksek kapatmamıştı.
Sınav zordu, düşük kapatır diyerek fazla hayal kurulursa sonunda üzüntü olacaktır bana kalırsa. -
@idarihakimmm soruyu tam hatırlamıyorum ama idari yargıda tam yargı davası açabilir devlete yanılıyor muyum