TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    452
    8910
    1138397
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kemankeşş Yasaklı @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71 justice benim bitti ne kadar gereksiz bir kitap olduğunu anladım acayip boş yere yoran sorular barındırıyor bu kadarına gerek yok inşallah akademi böyle değildir

H mr.aday 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        Hayaller71 Yasaklı @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş bence öyle düşünmeyin çok faydalı ama moral bozmamak lazım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • B
          Beton Şaban Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar akademi yayınların şu çıkardığı kitap nasıl gkgy Kpss kaynaklarından bakıyorum sizce bu kitabı almalı mıyım

https://m.n11.com/ilken-2019-akademi-adli-idari-hakimlik-genel-yetenek-genel-kultur-P375239152?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwibzsBRAMEiwA1pHZrt8O_ThO8Iv_lcL2U3FZd-g9RmTl-5EakFGlIqp5lASGRvr353-hwxoCm2oQAvD_BwE

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            johnash Son düzenleyen:

Müessir nasıl olumlu ya da olumsuz yorum yapmak isteyen var mı arkadaşlar?

• M
              mujdeniz Son düzenleyen:

Arkadaşlar anayasa Mahkemesinin en az toplanma sayısı kaç acaba?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • H
                Hayaller71 Yasaklı @mujdeniz Son düzenleyen:

@mujdeniz başkan dahil 11

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • mr.aday
                  mr.aday @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş justice gereksiz değil kardeş. Soru formatı uygun olmayabilir ama çözümleri gayet konuyu açıklayıcı. Her kitaptan bir şeyler almaya bakın. Ben de 2016 sınavında themis- hakimim ve çözümlü denemeler bitirdim. 2018 sınavında ise monopol-justice güncelleme eki- konsensus- sertkan erdurmaz hmk soru kitabını bitirdim. Çok farklı kaynak çok boyutlu düşünmeye imkan sağlıyor. Vaktiniz olduğu sürece portföyünüzü genişletin.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • K
                    kemankeşş Yasaklı @mr.aday Son düzenleyen:

@mr-aday baya gelişti hocam kamusu borçaları güzel medeni de eşyası daha düzgün olabilirdi yanlış hatırlamıyorsam siz geçen sene kazandınız 544. Oldum bende bu sene inşallah olacak
                    Bir de bu sene
                    Gygk 22
                    Ort alan 32
                    İdari yardı 30 -32 bandı müloya bırakır mı

M mr.aday 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      Marsiyal @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş kesin kalır bence

• mr.aday
                        mr.aday @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş alan kısmında 58 ve üzeri yeter standart sapma ile.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • M
                          mujdeniz @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71 Teşekkürler

• K
                            kemankeşş Yasaklı Son düzenleyen:

Arabuluculuk kanunundan da gelebilir bu sene çıkan yıllar var

• K
                              kd16 Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, son yapılan idari hakimlik sınavından sonra gerçekleşen değişikliklerle ilgili bir veri var mı elinizde? Kanunları yenilemem gerekli mi sizce? İmar kanunundaki gibi değişiklikleri takip ediyorum ancak içime sinmiyor atladığım var mıdır diye hepsini yenilemem de oldukça maliyetli olacak. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • L
                                lulu @kd16 Son düzenleyen:

@kd16 mevzuat.gov.tr'den güncelliğini takip etmek istediğiniz kanunun son sayfasındaki değişikliklere bakarak mevcut kanunlarınız üzerinde elle düzeltme yapabilirsiniz.

• tobinq
                                  tobinq Son düzenleyen:

Arkadaşlar Özel Hukuk dersleri için önerebileceğiniz bir soru bankası var mıdır?

Ü O Mehmetemir H hakimehanımm 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Ü
                                    ücüncütekil @tobinq Son düzenleyen:

@tobinq cevabını bulamadığım soru 😞

• O
                                      olursaolur @tobinq Son düzenleyen:

@tobinq özel hukuk kısmını hem justice kasmış hem de monopol..bu anlamda cıkmış sorulara bakmak daha mantıklı geliyor bana

• Mehmetemir
                                        Mehmetemir @tobinq Son düzenleyen: Agor

@tobinq @ücüncütekil hocam piyasada çok az yayın özel-kamu ayrı şekilde satılıyor.

Ben monopolden çalışmıştım adli yargı olunca. Özel hukuk kısmı çok ayrıntılı ve çok uzun sorular var. Vaktiniz bol ise baya şey öğretir ama genelde herkesin zamanı az olduğu için başka yayın öneririm.

Akademi diye bir yayın çıkmış. Onun da özel-kamu şeklinde ayrılmış ama içeriğini bilmiyorum maalesef.

Onun dışında hakimliğe yönelik kamu ve özel ayrı kitap yok maalesef. Kpss hukuk ile ilgili kitaplar var bunlara da çalışabilirsiniz arkadaşlar. Aynı dersin konuları aynı tamamen. Sadece sınavda gelenler kpss hukuktan bir iki tık daha üst seviye oluyor ama kpss hukuk konu anlatımı olsun, soru bankası olsun rahatlıkla çalışabilirsiniz.

O yüzden kpss hukuk için kamu-özel ayrı soru Bankalarına baktığımda şunlarla karşılaştım;

Uzman Kariyer KPSS A Grubu Özel Hukuk Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası

https:/ /www.pelikankitabevi.com.tr/uzman-kariyer-kpss-a-grubu-ozel-hukuk-ogreten-tamami-cozumlu-soru-bankasi-2018?gclid=Cj0KCQjwrMHsBRCIARIsAFgSeI0xStfIjh8tY3cfhprdYc7C24T9J-T08YPl3qXWbxyOtu9K_RTvjWAaAhNVEALw_wcB

Bu kitap 3-4 yıl önce her ders ayrı şekilde hazırlanıyordu. Ben de bunun Medeni ve borçlar soru Bankası fasikülünü o zaman çözmüştüm hocam. Memnun kalmıştım. Faydası olmuştu. Size de tavsiye ederim...
                                        Zaten inşAllah hakimliği kazanırsınız da gerek kalmazda ticaret gibi kısımları çözmezsiniz onlar kpss de faydası olabilir.
                                        2018 basım kitap fiyat olarak da çok makul. Size tavsiye ederim..

Onun dışında biraz bakayım dedim internete ama güncel işinize yarayabilecek başka bir soru bankası bulamadım. Bilen arkadaşlar ekleme yaparsa çok sevinirim..

Bu arada bugün tam 3 ay var sınava. Allah yardımcınız olsun kardeşlerim. Dualarım sizle hep. Sabredin zaman bakın ne kadar hızlı geçiyor. Elinizden geleni yapmaya devam edin. Garibana ses mazluma nefes olmak, hakim veya savcı olarak bu vatan ve millet için adalet yolunda ilerleyebilmek için devam edin. İnanın zaman çok hızlı geçiyor. 3 ay daha sabredin. Allah'ın izniyle nasibinizde varsa Allah size en güzel makamları da nasip edecektir elbette.
                                        Ayrıca hem kendiniz hem de diğer kardeşleriniz için duaya devam edin.
                                        .

Allah zihin açıklığı versin inşAllah..
                                        Rabbim yolunuzu her daim açık etsin..
                                        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

Selâmetle..

Hayırlı akşamlar...

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                                        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                        • M
                                          mujdeniz Son düzenleyen:

Arkadaşlar elimde themis yayının idare hukuku 19.baskısı var neler değişti acaba? Kitap üzerinde değişiklik yapsam yeterli olur mu yoksa yeni kitap mı almalıyım

• H
                                            Hayaller71 Yasaklı @tobinq Son düzenleyen:

@tobinq Justice ve monopol birbirini çok güzel tamamlıyor tavsiye ediyorum

• 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 445
                                            • 446
                                            • 20 / 446
                                            • İlk ileti