29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@uur1910 amin amin inşallah hepimizi kurtarır bu müpteladan kimsecikler kalmaz burda inşallah
-
Gkgy:21 alan:57 umut var mi sizce arkadaslar ?
-
Gkgy yapsam alan yapamıyorum bu sene alan daha iyi gkgy kötü... Ben sanırım bu işi beceremedim
-
22-57 ile gene karavana
-
Kolay gelsin uzlaşma halinde cezada indirim sorusuna itiraz edecek olan var mı?
-
@strtmn, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@birsorumolacaktı geçen seneki nafaka sorusu da iptal olmuştu sanırım. Oradan sorma işte , beceremiyorsun :))
Bu oku atma iste bu ok zehirli
-
@çalışma-uzmanı yazan aynen şu : sadece irat biçiminde ödenmesine karar verilebilir,,,, bu cümle de dogru yani hakim bu konuda karar verebilir
-
@gretchen hocam itiraz edilse de sonuc çıkmaz çünkü net dogru
-
@birsorumolacaktı verilenilir şeklindeyse eğer haklısınız hocam
-
Yalniz soyle bir durum var: gecen sene burada 55 in altinda alan 25 in altinda gkgy yapan cok azdı. Hatta 60 ustu alan yapanlar havada uçuşuyordu. Bu sene anladigim kadariyla ozellikle 76-80 dogru arasinda yigilma olacak. Standart sapma sonucu kac puanla kapatir bilemiyorum ama 25/55 seklinde veya alan daha fazla olacak sekilde 80 olan net mulakata kalir 78 den sonrasi alan ağırlıklı olursa umitlenmeli
-
@birsorumolacaktı 7 Aralık’ta yürürlüğe girmedi mi hocam bu değişiklik?%75 süresinde ödenirse %25 indirim oluyor şeklinde
-
@çalışma-uzmanı öyle şimdi sistemden baktım sorulardan, fakat ÖSYM ye direk itiraz olmuo sanrm
-
@sikilaccisamatha ortak alan 29 idari 29 olanla 28 ortak 30 idari yargı arasında çok oynama olur mu sizce
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha ortak alan 29 idari 29 olanla 28 ortak 30 idari yargı arasında çok oynama olur mu sizce
Hocam o kadar bilemem ama tahminim cok fazla oynamaz
-
Hani nerde 60 üstü alan yapanlar yav kimse yok mu bu sene
-
@kafes66 nazar değer diye yazmıyorlardır
-
@Hayaller71 geçen sene baya vardı ya o yüzen dedim hocam bu sene acaba harbiden mi zordu ki
-
Adli 56-18 idari 59-18. Tarih ve türkçe sorularını yazan hocalara selamlarımı iletiyorum.
-
@kafes66 21 61 gibi gözüküyor
-
Konu disi arkadaslar ama meraktan soruyorum. Sayistay denetciligi mi idari hakimlik mi sizce