29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Hayaller71 vesayeti yerine getirme gorevlisini sormuştu vasi degil
-
@Abdurrahim tam altın sorusunun şıklarında 26 ve 28 var mıydı
-
@ücüncütekil hocam A şıkkı 24 tü. ben de çözüp A şıkkında 24 ü görünce direk işaretledim. bakmadım valla diğer şıklara
-
@Diagne adli ıcın yetebilir ama idari için sanmıyorum
-
Arkadaşlar vergi ziyai neden 100.000 , özellikle maddi menfaat gözeterek demişti soruda, bende vergi hukuku atlası var menfaat gözeterek işlenince vergi ziyai 3 kat yazıyor
-
Şimdi yazmayanlar sorular açıklanınca 60 üstü yaptım diye akbaba misali ortama tüneyecekler
-
@elitnur kaçakçılığı bizzat yapan kişi yani olayda vergi mükellefi 3 katı oluyor. Ama b kişisi sadece iştirakçi.
-
Seneye sınav olursa direk alanı çözücem sonra Gky net
-
@elitnur hocam Kaçakçılık yapmış adam muhasebecisi iştirak etmiş sonucunda adama 100 bin ceza kesilmiş iştirak edenede 1 kat kesildiği için onada 100 bin kesilmesi gerek
-
@RootofAllEvil seni geçen seneden de hatırlıyorum mülakata kalmışmıydın geçen sene kardeşim.
-
@elitnur Hocam kaçakçılık suçuna giriyor, menfaat varsa 1 katı, menfaat gözetilmeden yapılmışsa yarısı verilir. Soruda Adama 100.000 ceza verilmiş diğeri menfaat gözettiği için ona da 100.000 ceza verilir.
-
@Marsiyal işte iştiyak eden maddi menfaat gözeterek yaparsa kesilen vergi ziyainin aynısı; menfaat gözetmeden yaparsa 1 katı yazıyor
-
@elitnur tamam adam Kaçakçılıkla vergi ziyaı yapmış zaten adama kesilen 3 kat ceza 100bin iştirak edenede onun aynısı kesilmiş oluyor 1 katı yani
-
@Marsiyal adama vergi ziyai 100.000 mi kesilmiş diyordu ben yanlış okumuşum demek ki, ben 100.000 liralık vergi ziyai suçuna sebebiyet verdi diye anladım
-
@geliruzmani2013 hocam vasi olduğunu iddia edenler için yazdım
-
@elitnur aynen sizin dikkatsizlikten gitmiş soru. Benimde var öyle rayiç bedel sorusunu ve Menkul kıymet sermaye iradını kaçırdım bende. Emekli diye atladım.
-
Arkadaşlar 31.12.2022 miydi o cevap
-
@kafes66 31/12/2023 hocam cevap.
-
@kafes66 2018 de vermesi gereken beyannemeleri vermio, 2017 de vergiyi doğuran olay gerçekleşmiş. 2018 de vermemiş. Böyle düşündüm. Üzgünüm. :)) 2022 yaptim
-
@geliruzmani2013, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mrt arkadaşlar sinir dışı edilme cezada güvenlik tedbirleri başlığında yer alıyor idari işlem olabilir ki themes de galiba orda idari işlemdir diye geçiyor o soruyu cozenler böyle celiskiye düştü yani cevap sınırdışı ve kazanc musadersi olucak
Soru kazanç musadersi demiyordu galiba
Genel müsadere diyordu yanlış hatırlamıyorsam