29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@uur1910 çok isterdim ama ankarada değilim bir de kanun açık önceden evet menfaat sağlayana da 3 kattı onu değiştirmişler sanırım 5 aralık 2018 di galiba kanun metninde benimde aklımda eskisi kalmış
-
@hakimehanımm 60/25 ti gecensene 85,9 bu sene 55/25 size katılıyorum
-
@mülkiyeli-1 ilk sonuçlara göre
-
@Hayaller71 sağolun hocam inşallah hepimizin güler yüzü
-
@geçuyandım benim aklıma ilk gelen yanıt bu olmustu ama emin olamamıstım. Kapitülasyonlar sadece ekonomik alanı kapsamıyor. Maalsef o soru doğru.ben de kesin kapitülasyon bu dedm ama emin olamayıp herkesn düştüğü tuzaga düştüm sanırm:(
-
@aslasorma belki de bu sene geçen seneye göre daha fazla emek vermişsinizdir ona rağmen bu sonuç gelmiş illaki geçen seneye göre üstüne koyduğunuz halde.. şahsım adına ben öyle yaptım 20 gky 56 alan bekliyorum geçen sene ile aynı sonucu aldım, çok emek sarf ettim ama sınav her kesin yapabileceği bir sınav değildi. Sapmanın yüksek geleceğini ve sınavın 79-80.5 bandında kapatacağını düşünüyorum hocam.
-
Yoksulluk nafakası durumun gereklerine göre irat şeklinde ödenebilir. Nasıl olacak kitap mi eski kalmış bende anlamadım ki
-
@hakimehanımm sapma en çok Usul derslerinden mi geliyor hocam?
-
@strtmn Hocam soruda sanki sadece irat şeklinde ödenebilir diyordu? yanlış mı hatırlıyorum
-
@Marsiyal valla hocam geçen sene bana 1.7 puanlık bir sapma geldi geçen sene pek etki etmediği için tahmin yürüyemeyeceğim değişik bir sınavdı ve sınavın tüm alanları zor olduğu için her yerden gelebilir ve geçen sene forumda şöyle bir muhabbet olmıştu 2016 sınavındaydı sanırım 7 puanlık bir sapma gelmiş birine nasıl olur inanın kestiremiyorum daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
-
@hakimehanımm torpildir hocam o 7 puan sapma mümkün mü ya
-
@Gülbeşeker sadece irat şeklinde ödenmesine karar veril e bil ir. Yazmakta efenim.
-
Gk-gy 19 alan 58 umut var mı arkadaşlar?
-
@hakimehanımm esdeger bir calismam oldu bu sene de ama gercekten sinav bir tuhafti üçte birinde neredeyse arada kaldım alan sorularının kafa karıştırıcıydı net bilinen soruları bile yanlış yaptırdı bu sınavdaki şıklar hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
-
2016 da 3.9 civarı
2018 de 1.8 civarı sapma gelmiş bana bulunduğunuz puan aralığına göre sapmanız artıp azalabiliyor mesela 2018 puanım daha yüksekti sapma az olmuş -
@aslasorma hocam soru doğru galiba kanuna baktım menfaatden bahsetmemiş benimde aklımda menfaat olursa 3 kat diye kalmış nerden kaldı anlamadım
-
@uur1910 benimde öyle kalmıştı hocam
-
@çalışma-uzmanı konsensus oyle bır soruya yer vermıs çünkü, menfeat oldugu ıcın faille aynı ceza demiş yanlıs hapanların muhtemelen aklında o kaldı
-
@uur1910 evet hocam gecen sene kaldırılmış sanırım o sadece tck ya bir gönderme yapmış ama vardı 3 kat menfaat sağlayana düşenler bu sebeple düştü
-
Sizce sınav açılır mı bu yıl yeniden hakim yardımcılığı gelir mi