29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Marsiyal hocam aynı durumdayız ... bende hic ümitli değilim benimde gk gy 16-17 ortak alan 30 idari Yargı 29
-
@aslasorma kesinlikle hocam inşallah herkesin hakkında en hayırlısı olur
-
@uur1910 sınav kolaydı çünkü hocam bu hususta etkiliyor bence sapmayı inşallah herkesin lehine olacak bir puanlama olur
-
@Marsiyal bilmiyorum vallahi hocam olabilir
-
@Hayaller71 hocam açık ası yok benm
-
Arkadaşlar yoksulluk nafakası sorusu sizce de hatalı degil mi tamam kusura gerek yok nafaka için ama yoksulluk nafakası da irat şeklinde verilebilir hükmü var medeni kanunda?????? Sorulara itiraz etmemiz için illa dava açmamız gerekiyor peki nasıl bir yol izleyebiliriz
-
Arkadaşlar geçen sene böyle doğru yanlış puan tarzı bir siralama yapmışlardi bu sene de öyle bir şey yapılsa en azından küçük bir fikir olurdu bizlere de
-
Forumu takip edip üye olmayan arkadaşlarda üye olup yazsalar bi liste oluştursak biraz fikir sahibi oluruz
-
Arkadaşlar bu arada farkettim de geçen yıldan beri ara ara bu forumu takip ediyorum gözlemlediğim kadarıyla bazılarınız neredeyse benim okula başladığım sene (2013) okulu bitirmiş ya da o zaman 3. ya da 4. sınıfmış o zamandan bu zamana sınavlara hazırlık süreçlerinizde nasıl ruh sağlığınızı koruyabildiniz çok zor ve yıpratıcı bir süreç ben bir iki senede resmen çöktüm diyorum kendi kendime
-
@gizemce, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@çalışma-uzmanı konsensus oyle bır soruya yer vermıs çünkü, menfeat oldugu ıcın faille aynı ceza demiş yanlıs hapanların muhtemelen aklında o kaldı
muhetemelen öyle çünki ben bi yerde okudum hatırlıyorum
-
Gk gy - 12 yanlış ortak- 3 yanlış idari alan- 11 yanlis = ah kara geceler
Bu sinavda gercekten birazda kismet ve şans var arkadaslar ben az calistigim icin kaybettim diyemiyorum kendime artik, kendimi parçaladım gercekten. Iyi geceler herkese. -
@birsorumolacaktı geçen seneki nafaka sorusu da iptal olmuştu sanırım. Oradan sorma işte , beceremiyorsun :))
-
@strtmn peki var mı bir usulü yordam bu iptal süreci için
-
Sayistay gelcekmi duydunuzmu hiç?
-
@ir06, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar bu arada farkettim de geçen yıldan beri ara ara bu forumu takip ediyorum gözlemlediğim kadarıyla bazılarınız neredeyse benim okula başladığım sene (2013) okulu bitirmiş ya da o zaman 3. ya da 4. sınıfmış o zamandan bu zamana sınavlara hazırlık süreçlerinizde nasıl ruh sağlığınızı koruyabildiniz çok zor ve yıpratıcı bir süreç ben bir iki senede resmen çöktüm diyorum kendi kendime
alışıyosun bir müddet sonrada bağımılılık yapıyor sonra o sarmaldan bir daha çıkamıyorsun kimisi kaymakamlığın müptelası oluyor kimi sayıştay kimide hakimlik :))
-
@alp9292 sıkmayın canınızı hocam bu sınavlar gerçekten şansada bakıyor biraz ne kadar çalışsanızda olmayabiliyor nasip.
-
@uur1910 ben de hâkimliğin müptelası oldum herhalde 2. Girişim muhtemelen olmayacak olana kadar da bırakmaya niyetim yok gibi
-
@hakimehanımm inşallah hakeden kazansın klasik ama hayırlısı ne ise o olsun herkes için
-
@birsorumolacaktı hocam evet irat şeklinde ödenebilir aama şık sadece irt şeklinde ödenebilir şeklindeydi öyle hatırlıyorum o yüzden tek doğru cevap oluyor
-
@ir06 Allah kurtarsın kardeşim tez zamanda