29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Kimse bahsetmese bile ben de hala uzlaşma sorusunun iptal olacağını düşünüyorum İtiraz dilekçesi verenlere yazılı dönüş yapıyorlarmış itiraz sonucuyla ilgili. Bakalım bekliyoruz.
-
@34idari ağzına sağlık hocam benimde baraj tahminin düştü biraz herkes zordu diyor anlaşılmadı diyor ankete ragmen güzel ortalama yani 21 kişi 95 ve üzeri yapmış hey maşallah
-
@34idari ama en nihayetinde hepsi tahmin arkadaşlar. %100 buna odaklamayin kendinizi
-
Şimdi iptal edilecek soru sayısı hakem kararları uzlaşma Türkçe vergi yorum var öyk var 5 soru ha %5iptal olursa sınavda mı iptal oluyor muş ne maşallah o zaman bekleyecez sınav iptalini de
-
@kafes66 hocam onlar hikaye geçen senenin ilk 5i belki aşmıştır o puanı. 20 imkansız. Fakat bizim açımızdan iyi bir durum çünkü ortalamayı yükseltiyorlar, çok düşük tahminler yaparak saçma sonuçlara ulaşmamızı engelliyorlar
-
Tarihteki yabancı okullarla ilgili soruda şöyle bir yazı buldum
https://odatv.com/yandas-sendika-milli-egitim-diyanet-o-devrim-yasasinin-kaldirilmasini-istiyor-03031851_m.html
Haberin içeriğindeki şu ifade: "Osmanlı'nın yabancı devletlere sağladığı kapitülasyonlar sayesinde rahatça hareket eden misyonerler, 24 Temmuz 1923 tarihinde imzalanan Lozan Antlaşması ile kapitülasyonların kaldırılmasıyla bu olanaklarını kaybettiler. Osmanlı’da yüzlerce olan yabancı okullar, Cumhuriyetle onlara inmiştir." -
@34idari aynen hocam iyi oluyor
-
Alandan 4 soru gk gy ten 1 soru iptal olsa yaklaşık bir puanım gidiyor sapmasız
-
@RootofAllEvil yabancı okullar sorusu doğru hocam. Mantıklı değil ama doğru
-
@RootofAllEvil hocam o soru doğru zaten ya. Dil tarih tezleri 1926 olamaz. Tdk TTK 1930 larda kuruluyor zaten. Medeni kanunla da okulların bir alakası yok. Malesef ilk 30'daki tek yanlışım oydu benim ama soru dogru.
-
@kilici ne zaman yapiliyormus bu geri dönüş , sonuçlar açıklanmadan mi?
-
@2pacalypse Bilmiyorum. Oradaki memurlar söyledi dönüş yapılacağını.
-
@kilici hocam siz hangi soruya itiraz ettiniz
-
@kilici, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Kimse bahsetmese bile ben de hala uzlaşma sorusunun iptal olacağını düşünüyorum İtiraz dilekçesi verenlere yazılı dönüş yapıyorlarmış itiraz sonucuyla ilgili. Bakalım bekliyoruz.
Hatta iptal değil de cevap anahtarının değişmesini bekliyorum. İptaline gerek kalmayabilir.
-
@çalışma-uzmanı Vergideki uzlaşma sorusu.
-
@2pacalypse ben o soruya medeni kanunun kabulü demiştim
-
@kilici öyle bir seçenek olacağını düşünmüyorum. Hiç görmedim sıkkın değiştiğini falan. Olursa iptal olur. Sizle beraber basvuran 1-2 kişi daha vardı uzlaşma için. Bakalım, uzlasmada otomatik indirim olur, o yarim indirimi talep edememe hala geçerlidir falan filan diyip iptal etmiycekler bence ama hiç yalan soylemesinler soru eski mevzuata göre hazırlanmış
-
@2pacalypse uzlaşma sorusunun iptal olmayacağını vergi hukuku Atlası yazarı da söyledi karıştırılıyor dedi
-
@kilici Hocam ondan bı şey çıkmaz çok bel bağlamayın derim sonra üzülmemek adına ama yine sizin takdiriniz
-
@34idari Böyle değil gerekçeyle gelin