29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
İptalinden bahsedilen tüm alan sorularını doğru yaptım ve 59 19 gibi birşey bekliyorum en kötü 58 18 sınır sayılabilecek bir yer yani. İptal olursa listeye girmem imkansızlaşıcak ama bu şekilde belki listeye girebilicem. Ösym yüzünden yaşanacsk bu hak kaybını kim telafi edecek peki?
-
@zilyet ama ösymye göre doğru cevap o. Peki o zaman benim niye puanım düşsün itiraz olmasaydı ÖSYM kendi cevabını doğru kabul edecekti bir düşünün söyleyin sizce bu adalet mi? Nasıl oluyorsa bir ibareyi bile fark eden insanlar sadece temyize gidilebileceğini düşünmemişler sınavda şimdi bunlar çok mu bilgili dikkatli oluyor? Bence çakallık yanlış yaptık olamaz hemen iptal ettirelim mantığıyla hareket ediyorlar umarım iptal olmaz
-
@kafes66 İnşallah hakimlikte böyle bir tablo yaşanmaz inşallah bu sefer kusursuz soru hazırlarlar diye dua etmiştim ama güvenim kalmadı artık ÖSYM'ye. Böyle bir becereksiz kurum yok. Binlerce gencin emeğini hiçe sayan tek kurum ÖSYM'dir.
-
@zilyet herkes kendi düşüncesini açıklama da serbest hocam lakin insan işte herkes mlakata kalıp sevinmek istiyor. kuruş kuruş puan giderse belki potadan dönecekler neyse hayırlısı olsun
-
@city-of-justice bu sinavda dogrulariniz kac insallah bu sinav olur
-
@city-of-justice aynen inşallah olmaz hocam sizin doğrular kaçtı hiç söylemediniz
-
Herkes için hayırlısı neyse o olsun. İptal istemek de iptale karşı dava açmak da hak. İlla bir taraf üzülecek.
-
puani eksilme ihtimali olan herkes hakkini aramali. cidden bi sey yapmazsaniz bu kadar emeginize yazik etmis olursunuz.
-
@zilyet rabbim hak edee nasibini verir sabırla bekleyeceğiz 20 gün sonra burada sevinç çığlıkları atacaz
-
İnşallah 70'e düşer de herkes atar o sevinç çığlıklarını.
-
@zilyet inşallah hocam 85 e çıkmasında tek
-
@kafes66 hocam bu konularda manevi seylerle kendimi avutmam. dunya bu sekilde işlemiyor. pasif durmayi sevmem. diyecegimi dedim size kalmis. kadercilik insani pasiflestirir
-
@yasamor hocam tabiki hakkımızı arayacağızşu sonuçlar açıklansın hele
-
@kafes66 59-17 hocam. Ortak alan soruları muhteşem benim en büyük ss ordan bekliyorum. İvedi yargılama sorusu zaten iptal olacak. Özelleştirme Yüksek Kurulu yok artık.
-
@zilyet Nasıl ki 85 imkansızsa aynı şekilde 70 de imkansız
-
@city-of-justice herkes sevinsin diye dedim. Yoksa biliyorum acı gerçeği
-
@city-of-justice tamam hocam seni de ekleyelim liseteye tamam ÖYK yok diyoruz artık
-
@city-of-justice 82,39 diyorum baraja
-
@kafes66 bu adli mi idari mi
-
@kafes66 Gecen seneye göre düşük kapatır 80 puan diyorum ben