29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
84,5 çok uçuk bence de ama 82,5-83 olur diye düşünüyorum
-
@hukukcukişi hocam bana da öyle geliyor. Sapmasiz 80 yapan mülakata kalır gibi geliyor.
-
@34idari aynen hocam o civar yani kimse mukemmel netler yapmiyor okadar uçmaya gerek yok
-
@burcumeral yine yüksek hocam son 2 sınav baz alındığında. 2016 79 kusurle kapatmış, 2018 81.2 ile kapatmış
-
geçen ay arabuluculuk sınavı yapılmış,30 bine yakın kişi girmiş.5000 kişi kazanmış ve taban puan 91!!!
-
@burcumeral hocam o farklı bu farklı karşılaştıracaksak ayrı şeyleri, geçen kaymakamlik yapıldı 76.5le kapattı
-
@burcumeral ne kadar kırıcısınız sadece listeye netlerini yazdırmış siz kazansanız bile mülakat var unutmayın
-
@34idari hocam ne 82.5 u ne 85 i ya az buçuk tecrübesi olan birine sorsanız 80 den yukarı kapatmaz diyor. Bir kişinin lafıyla kimse ne canını sıksın ne inancını kaybetsin. En fazla geçen yıl gibi kapatır. Hem bu yıl hem geçen yıl giren ve kazanıp mülakata kalan herkesin fikri aynı düşeceği yönünde. Elbet iyi hazırlananlar var rekabet yüksek ama sınavda ona göreydi kolay bi sınav olsaydı anlardım ama bir tık zordu eleyiciydi. 23 58 20 60 22 59 gibi alan ağırlıklı netlerle 26 56 27 55 24 56 gibi gk ağırlıklı netleri olan yüksek ihtimalle kazandı sınavı rahat olsunlar bence bir iki doğru aşağısıda sınav günü öğrenecek kazanıp kazanmadığını.
-
@burcumeral İdari hakimlik konulu forumda yazıyorsunuz arabuluculuk şöyle dursun , kaymakamlık ve Sayıştay sınavları ile karşılaştırılmaması gerektiğini söyleyen tecrübeli arkadaşlar çoğunluktadır. Dönüp bakmanızı tavsiye ederim.
-
evet ama kaymakamlıkta da aynısı oldu.75 diyenler linç yiyordu ama 76 ile kapattı
-
@kemankeşş ya benim de ortak 31 idari 29 gk 20 ama sırf şu iptalciler yüzünden sevinemiyorum geçemicem hissine kaptırdılar️
-
@idariyargı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kemankeşş ya benim de ortak 31 idari 29 gk 20 ama sırf şu iptalciler yüzünden sevinemiyorum geçemicem hissine kaptırdılar️
iptal konusunda rahat olun.ilk aşamada sadece hmk sorusu iptal olabilir.onun dışındakiler dava konusu olup ağustosa ancak iptal edilir
-
@burcumeral dur hocam açma o konuyu
-
@burcumeral kaymakamlık ile bu sınavı karşılaştırmak hata olur
-
@kemankeşş @burcumeral aynı şekil arabulucukla karşılaştırmak da büyük hata olur. Bu sınavı en doğrusu yine bu sınavla karşılaştırmak olur ve 2016-18 puanlarini yukarıda yazdım
-
@burcumeral sonuçlar aciklandiktan sonraiptal olur eğer olacak ise geçen sene gibı 20 günde iptallerle uğraşmazlar sanki
-
@burcumeral hadi inşallah bakalım korkudan sevinemiyoruz da
-
türkçe sorularını az önce edebiyat hocasına (40 yıllık emekli hoca) sordum,boşluk doldurma ve fotosentezli ikisi de doğru dedi.onlardan iptal çıkmaz.tarihteki lozan sorusu bence çok net,o da iptal olmaz.bir tek hmk sorusu muallak.gerisine itirazlar temelden yoksun diye değerlendiriyorum
-
@burcumeral hmk dan da iş çıkmaz bence hocam
-
@burcumeral geçen sene de bu sınav için liste oluşturuldu beklentileri çok aştı Burası şampiyonlar ligi, düşüncelerinizi anlıyorum ama diğer sınavlarla karşılaştırmak yanlış bir yönlendirmeye mahal verir