29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Az sabır az kaldı zaten açıklanacak niye birbirinizi kırıyorsunuz. Sonra kimse kalmaz zaten grupta mülakat grubu oluşturulur.
-
Yüksek net yapan kişilerin olması gayet normal bunu kaymakamlık sınavında tecrübe edindik. Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım ama benim de şahsi görüşüm 81 doğru ile kapatacağı...
-
@hakimikaymakam katılıyorum bende aynı düşüncedeyim
-
Kaymakamlık geçen seneye göre daha zor olmasına rağmen bu sene daha yüksek kapattı.Aynı şey İdari Hakimlik için de geçerli daha yüksek kapatabilir.Herkes düşüncelerini özgürce söylemeli trol gözüyle bakılması çok yanlış
-
Adam çalışmış 88 net yapmış gelmiş kendi fikrini söylüyor şurada, herkes trolsün sen diyor. Bu kişi 80 yaptım bence 75 ile kapatır deseydi aynı kişiler yorumunu beğeni manyağı yapardı...
-
Bu zamana kadar neredeydiniz
-
Diye diye en sonunda 85 le kapattıracaksınız sınavı
-
Arkadaşlar yüksek net yapanlara direk troll damgası yapıştırırsanız insanlar netlerini paylaşmaktan çekinir şahsen ben pişman oldum yazdığıma daha da uzatmak istemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
-
Daş çatlasın 84 ile kapatır giren girer hayırlısıyla
-
Bu sinav artik hangi doga olayi olursa olsun en en fazla sapmali 81 ile kapatir bundan yukarisi imkansiz minumum da 79.8 sapmali kapatr artik arasi ne olur bilinmez ancak net bir tahmin yapayim 3 gun sonra bakarz sapmali 81.2 ile kapatacak diyorum
-
@70kuralliii 80.2 demek istedim 81.2 yazilmis
-
@70kuralliii bu emin cümleleriniz yüreğime su serpiyor geçmeyen şu zamanda:)))
-
gencler bi sey soylicem. yakin akrabasi osym de calisan bi arkadasimdan dün duydugum kadariyla( boyle baslayinca trol gibi oluyorum ama degil) hakimlik sinavlarinda osym nin kendi mevzuatinin degil adalet bakanliginin sundugu on sartlari iceren yonetmenligin uygulandigini ve bu sebeple de hakimlik sinavinda baska yapilan benzer sinavlara gore(kaymakamlik vs.) puan hesaplama, aciklama tarihleri, sapmalar ve soru degerlendirmeleri tamamen farkli oluyormus. mesela osym kendi istegiyle sinavlari bazen erken aciklayabiliyor ama bunu hakimlikte yapamiyormus. ya da yanlis dogruyu goturmeme olayi mesela sadece bu sinavda var. ya da sinav takviminde normalde gozukmuyor. bakanlik duyuru yaparsa aciliyor gibi. biraz uzun oldu ama anlatmak istedigim diger sinavlara gore kiyas yapmamak oldugu
-
@yasamor sayistay sinavinda da yanlis dogruyu goturmùyor hem daha once girenleŕ bilir hakimlik sinavi hic aciklanacagi tarihten once aciklandi mi
-
Kaymakamlık Sınavı 2 gün önce açıklandı. Ben yarın için umutluyum
-
@70kuralliii ben bilmiyorum. sadece bi sistematik kurmayin kafanizda onu diyorum. gecen sinavda boyle yapilmis diyip şartlamanin pek bi mantigi yok.
-
@yasamor tabi ki hocam millet kaymakamlık ile bu sınavı nasıl karşılaştırıyor anlamış değilim
-
@ank3435 hocam en fazla bir gün öncesinde açıklarlar belki bu sene icra ile de birlikte de açıklayabilirler
-
Erken açıklanmasını da bende beklemiyorum
-
@kemankeşş nedense icra ile birlikte erken aciklanacagini hic dusunmuyorum zaten siteye fazla yuklenmeye gelmiyor bi de gunu gelmemis sonucu hem erken hem de baska bi spnucla ayni anda olacagini hic beklemiyorum hocam tamamen benim cikarimim tabi bu