29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idarhakim bu sene tam tersi olacak gibi idari alandan sapma cok gelir diye dusunuyom
-
Bu sene ortak alanda tarih ve medeni usulün tartışılmaz zorluğu vardı. Bu iki dersi full veya fulle yakın yapanlara epey iyi bir sapma gelir.
-
@RootofAllEvil ya vergi hukuku hocam vergiden fulle gerek yok bence 12 ya da 13 dogru yapana bile iyi sapma gelmesi gerekir
-
@70kuralliii vergiden 10 tane yapana bile iyi sapma gelir. En güvendiğim alan sınavda en kötü yaptığım alan oldu. O da vergi hukuku
-
@70kuralliii ben de gk gy ile ilgili böyle düşünüyorum geçen yıl 25in altında yapmak düşük sayılabilecek bi sayı iken bu yılın normalini 20-21 doğrular olarak görüyoruz genel olarak
-
@çıkmadıkcandan hocam ben o arkadaşa 88 doğru yaptığını iddia ettiği için troll demedim. geçen sene daha kolay bir sınavda 79 doğru yapan girdi, bu arkadaş gelmiş 81 doğru ile kapatacak demiş. ayrıca geçen sene daha kolay olan sınav 81,2 ile kapatmışken gelip 82,5 tahminini yaptığı için troll dedim ve lafımın da arkasındayım. arkadaşın profiline girip iletilerine baktığınız zaman troll olduğunu anlamak zor değil.
-
@ahmetozcelik35 Peki hocam. Nasıl düşünüyorsan artık. Hepimizin hakkında hayırlısı
-
Bir de şu var 3 hafta önce sorular açıklanıp millet burda netlerini paylaşırken bazı kimseler netlerini paylaşmak istemedi. Yalan olsun yanlış olsun ama paylaşılsın dedik, kendi çapımızda istatistik tutuyoruz. Şimdi sınavın açıklanmasına 3 gün kala şu kadar net yaptım sınav 82.5 la kapatır yok 85 le kapatır demek açıkçası trollük oluyor.
-
Linklerden haber var mı
-
@RootofAllEvil hocam yüksek yazınca troldür diyorsunuz, yazmayınca troldür diyorsunuz. Ben bu sene gecen seneye göre düşük yaptım yazdırmadım. Sınav geçen seneye göre zordur diyorlar ama kime göre. Ben 3 hafta calıştım 23 57 ya da 56 yaptım. Ki ben bana hayatta gelmez diyorum. Adam kendi düsüncesini yazmış kimseyi kırmadan.
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
81 doğru da nasıl 81 doğru alan ağırlıklı mı gygk ağırlıklı mı? Valla tahminlerimden biri 25 56 şeklinde veya 26 55 şeklinde her ikisi de toplamda 81 doğru yapıyor
Sizde benimle aynı tahminde bulunmuşsunuz bende 81 doğru ile kapatacağını yazdım trol muamelesi gördüm bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
-
3 gün kaldı açıklanmasına... Ben tahminimin arkasındayım; ham puan 79 küsür ile kapatır gibi. Bakalım yanıltacak mı sonuçlar...
-
@00schumpeter00 ama hocam 81 doğru neye göre dedim başta dikkat ettiysen 22-59 da 81 nete denk geliyor 26-55 de veya 25-56 da. GyGk ağırlıklı mı alan ağırlıklı mı tahmininiz bunu merak ettim
-
25-55 veya 20-58 ile kapatacak sıkmayin caninizi cogunuz icerdesiniz
-
@70kuralliii sen patladın kardeş
-
@Hayaller71 patlamicaz hocam 2 gun sonra bakacaz patlarsak da helallik isterz herkesten ne yapalm herkes zor diyor yine yuksek kaparsa artik rekabet iyice kizismis demektr
-
@RootofAllEvil kendimi açıklama fırsatı bulamadan troll muamelesi gördüm. tahminim arkadasındayım 81 doğru ile kapatabilir 25-56 alan ağırlıklı olur. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@70kuralliii umudu diri tutmakta fayda var en azından kardeşim
-
Yüksek net duymayı o kadar çok istemiyoruz ki 85’in üstü otomatikman troll damgası yiyor. Sonra da listeye az katılım oldu kimse netlerini söylemiyor diye yakınıyoruz. Tamamen iyi niyetimle netlerimi yazıp sizce gelir mi diye paylaşım yaptığımda bu forumdan birisi ‘dalgamı geçiyorsun’yazdı aynen bu ifade.. ki ben sınırda olduğumu düşünüyorum Harika netlerde yok. Ne empati kurabiliyoruz ne de kendimizi ifade etmek için doğru sözcükleri seçebiliyoruz. Kimseninde kalbini kırmak istemem herkes için geçerli değil tabi bunlar. Çok az kaldı herkesin gönlünden geçen olur inşallah.
-
@kd16 ama dostum sen de o netlerle , o soruyu sormakla hakketmişsin cevabı sanki:) Gönlünü ferah tut, sana gelmeme ihtimali yok