29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil aynen hocam
-
@RootofAllEvil inşallah hocam
-
@RootofAllEvil tahminim 81 doğruyla kapatacağı yönünde
-
81 doğru 82.5 puanla kapatacağını düşünüyorum
-
arkadaşlar bu 00schumpeter00 net şekilde troll
-
@Berkan13 kim ki o
-
@mslawyer maalesef hocam, durum bu hatta 2018'de kazananlar bu 3 şubatta başlıyor akademi stajina.
@Dumspirospero hocam kanuna bakmayın siz, hsk kararlarıyla yürüyor iş zaten ama 2019'da kazananlar için staj süresi artirilabilir bence. Çünkü ihtiyaç bitti denebilir artık. Niteliği yükseltmeye bakacaklar şimdi.
Ben şahsen hakim olsam çok sağlam bir staj donemi, yardimcilik vs geçtikten sonra kürsüye çıkmak isterim. Öyle 1 senede alelacele bir eğitimle kursuye çıkıp karar vermek hem bizim için hem de bizden adalet bekleyenler için kötü bişey bence..
-
@2pacalypse uzasın ya 1 yıllık tecrübeyle kimse o kürsüye çıkmaz istemez adalet yükü yeterince ağır zaten
-
@00schumpeter00 yeni trollümüz hayırlı olsun. hocam biraz geç kaldın, bir sonraki sınavda daha erken davranmanı tavsiye ederim.
-
@ahmetozcelik35 bir sövecem ama öyle böyle değil o kadar belli ki tövbe yarabbim
-
Bu yıl ki sınav kesinlikle vede kesinlikle geçen yıldan daha zordu şöyle ki geçen yılda mülakata katılanların %99 u bu yıl daha düşük net yapmış olması ve sınav düşürücü bir sınavdı ve geçen yıl 298.kişinin puanı 81.3 idi ve sınav 81.2 civarında kapandı şahsen sınavın maksimum sapmalı 81.7 ama sınavın ham puan 79 80 aralıklarında olabileceğini düşünüyorum
-
81 doğru da nasıl 81 doğru alan ağırlıklı mı gygk ağırlıklı mı? Valla tahminlerimden biri 25 56 şeklinde veya 26 55 şeklinde her ikisi de toplamda 81 doğru yapıyor
-
inşallah daha düşük kapatır ama Bende 24-58 olur diye düşünüyorum
-
@çalışma-uzmanı yok artık daha neler dediğin netlerin 82.3 e denk geliyor. Ham puanı 82.3 olanın sıralaması sapmaya bağlı 150-180 arası değişir
-
@RootofAllEvil hocam sadece tahmin umarım öyle olmaz ama sımava girenler forumdan ibaret değil etrafımda meöur olup ders çalışanlar minimum alandan 58 doğruları var gkgy 20-25 arası bu kişilerin
-
@çalışma-uzmanı hocam biz gecen seneden zor diyoz sen gecen senedeñ yuksek kapatir diyosun aman aman tüh tüh ..
-
@70kuralliii valla hocam inşallah söylediğiniz gibi olur. Doğru orantı düşünürsek haklısınız umarım ters köşe olmayız.
-
Murat hoca dışında diğer hocalar ne diyor
-
@toranj hakimlik akademisi 79 üzeri
-
@kemankeşş hocam ham puan mi