29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@70kuralliii benim 20-21 gky 55-56 alan bekliyorum ikinci girişim. geçen seneden bir alan neti fazla yapmışım bu sınavda değişik bir sınavdı
-
-
@mslawyer doğru sayınız kaç?
-
@00schumpeter00 idari ise ilk 40 hayirli olsun
-
@70kuralliii teşekkürler hocam ilk girişim biraz heyecan var yarın açıklanır mı sizce
-
@00schumpeter00 mumkundur hocam yarindan itibaren her an aciklanabilir. Ilk girisinize gore muazzam yapmissinz hocam tebrikler simdiden darisi basimiza
-
@2pacalypse bu değişikliği bilmiyordum 2019 Şubat da değişmişti sanki. Çok kötü ya hukuk sistemi çöktü resmen 1 yıl süre ile nasıl o mesleğe başlayacaz
-
@mslawyer 28 Şubat 2019 değişikliğinde 2 yıl olmuştu şimdi tekrar 1 yıl olmuş amaç ne peki
-
@70kuralliii bana arkadaş troll gibi geldi de neyse bunca zamandır başlığa girmemiş
-
@mslawyer eğer hakim yardımcılığı uygulanmazsa, bu yıl kazananlar 2 yıl staj yapacaklar. Şubattan sonra bir değişiklik olmadı.
-
Benim 26-55 ham puan: 80.19
Aklim düşük kapatacak diyo çünkü geçen yıla nazaran bariz zordu sınav. Fakat hissiyatım bu ham puanla kazanamayacağım yönünde. Az kaldi zaten öğreneceğiz iki üç güne. Hakkimizda hayirlisi. -
@Dumspirospero ![0_1579463660354_85A84BC6-6DC0-4015-8ADB-4D1718997DD2.png](Yükleniyor 100%) ) bunu paylaştı arkadaş
-
-
@mslawyer bunu görmemişim. O zaman bu döneme hakim yardımcılığı uygulanmayacağı sonucuna varabiliriz bence.
-
@kemankeşş Sende haklısın etraf trol kaynıyor ama öyle değil gerçek :))
-
@Dumspirospero her türlü uygulanmaz sınav ilanı adli yargı hakimlik diye geçiyor herkes buna göre girdi.
-
@kemankeşş hocam trollse kendini kandiriyor demektir biz kendimize yakisani yapip yardim etmeye calistk
-
@70kuralliii trolle işim olmaz...
-
Aramızda Ön mülakata giren var mı ??
-
Troll mroll sıkıntı değil 3-4 gün sonra ak gün kara gün ortaya çıkacak. Dua edelim baraj yüksek olmasın.