29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Evet özellikle tecrubeli olanlar ve ilk kez girenler bile soyle son baraj tahminlerini soylesinnler bakalim benim etrafimda cogu kisi girdi ama bi abimiz var gecen sene mulakata kalmasina ragmen bu sene 21-57 bekledigini soyledi ve kesin gecen seneden dusuk kapatr dedi ben de ham 79 puan demistm evet sizce ne olùr son tahminleri alalm
-
@70kuralliii bana da 23-56 girermiş gibi geliyor ama umutlanıp düşmekte kötü aşırı hevesli şekilde beklenti içine girmemeli bence bi yandan da. yanlış hatırladığın bir soru oluyor direk liste dışı kalıyorsun yani
-
@mslawyer 1 yıl hocam
-
@70kuralliii 78.8 81.5 arasında bir yerlerde kapatır gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@70kuralliii 80.4 (sapmalı)diyorum bakalım tutacak mı burda dursun
-
Burada kazanacağını düşünen veya sınırda olan arkadaşlara bir sorum var. Acaba ilk kez mülakata kalacak olanlar mı çoğunluk, yoksa 2. veya daha fazla keredir mülakata hak kazananlar mı çoğunluk ?
Adli de dahil.
-
@2pacalypse idari mi ?
-
@Dumspirospero sınavdan çıktıktan sonra kazanacağımı umuyordum ama uçuk baraj tahminlerinden sonra pek ümidim yok.Yine de mülakata kalırsam ilk olacak (adli)
-
@Dumspirospero ben ilk defa girdim aksilik olmazsa 23 57 bekliyorum (idari) tedirgin ve gergin bekleyiş sürüyor
-
@RootofAllEvil sizin doğru sayisi kaçti
-
@hakimehanımm guzel tahmin hocam gayet rasyonel
-
@70kuralliii benim puan yetmese de bu şekilde bi durum olacağını düşünüyorum yaklaşık da 1.5-2 puan arası sapma olabilir uçuk sayılar gelmez gelse bile o aralıktaki puanlara gelmez zaten yığılma 75-80 doğru arası gözüküyor
-
@mslawyer 75 max 76'yı geçmez adli bence. Benim de ikinci olacak inşallah. İkinci kez giriyor olmak dezavantaj yaratır mı mülakatlarda diye düşündüğüm için, içim pek rahat değil. Daha sonuç açıklanmadan elenmiş gibi hissediyorum nedense.
-
@hakimehanımm aynen hocam anketler vs filan 75 80 arası bir yığılma olduğu belli
-
@hakimehanımm sizin netler kac hocam benimde bu sene olmayacak gibi zaten ama seneye umitliyim
-
@efe_yakup 22 58 hocam ortak alanla idari alan netleri eşit hatta
-
@yourdreams inşallah reis senin dediğin gibi olur hiç belli olmaz
-
@kemankeşş tabiii gözlemledik hocam 23 Ocak’ta göreceğiz
-
Sapmasiz 79 sapmali 79.8 ile 80.9 arasi kapatacak nokta tahmin
-
Bende 88 doğru var 25 gkgy 63 alan standart sapma tahmini kaç gelir 90 puan gelir mi