29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mslawyer hocam idari başlığı burası hiç bir blilgim yok malesef
-
@70kuralliii inşallah açılır hocam 2017 de açılmamıstı Aralık ayında da
-
Arkadaşlar Adalet bakanı Gül 2020 de hakim yardımcılığının uygulanmasını bekliyoruz diye belirtti hayırlı olsun
-
@justice000 o zaman bu sene kazananlar için gelecek
-
@kafes66 zannetmem 2020 Sınavından itibaren uygulanır.
-
@mslawyer hocam bu sene idari yargı hakimliği sınavı için olur mu yani sinav
-
@Gizemmm olsa bile çevre hukuku falan eklenmiş hali ile gelir sınav bence
-
@Gizemmm link bulup açıklamaya bakamadım ama 2020 demişse 2019 sınavında kazananları etkilemez 2020 ile ilk yardımcılık sınavı yapılır fikrimce
-
@mslawyer bende bu sene kazananlara uygulanabilir. 3 yıl yardımcı sonra hakim
-
Valla kendi adıma, sınavı mülakatı geçeyim de isterse yardımcı olarak başlatsınlar hiç problem değil
-
@mslawyer sinav olsun da eklensin ders yeter ki olsun inşallah
-
@kafes66 hakim yardımcılığı sınavına girmeyi düşünmüyorum süreç zorlu ve uzun benim gibi düşünenler var o yüzden bu Sınav öncesinde yardımcılık gibi bir kesin ibare olmadığı için bu Sınava uygulanmaz herkes yardımcılık istemeyebilir. Seneye yapılacak sınav yardımcılık adı altında net bir şekilde yapılır
-
@hakimehanımm inşallah olur bu yıl sinav da
-
@Gizemmm hukuk mezunu musunuz
-
bu sınav sonucu eğitim de tamamlanınca hakim-savcı olarak başlanacak. bundan sonrası için gelir ancak yardımcılık
-
@Berkan13 ben de öyle düşünüyorum
-
@Gizemmm gerçi hocam o ön yeterlilik sınavı için şöyle bir düzenleme vardı: “İdari Yargı Ön sınavı ile gerçekleştirilecek ön eleme sistemi Kanunun yürürlük tarihi olan 2019 yılından sonra fakültelere kayıt yaptırmış olan adaylar için uygulanacaktır.” Belki sınav değil de sadece 3yıl yardımcılık gelecektir sadece, inşallah sınav olur valla ben ümidimi kestim ikinci girişimdi yine aynı doğru sayısında kaldım kpss odaklı gideceğim atanırsam inşallah sonraki yıllar denerim belki Allah yardımcımız olsun ️
-
@hakimehanımm ben kurum avukatlığı için şimdiden KPSS çalışmaya başladım
-
@mslawyer en mantıklısı sadece hakimlik sınavı odaklı gitmek çok yanlış ne olacağı belli olmayan bir sınav. İlk kez hazırlanan birisi bile az çok hukuk temeli oluşturmuştur bunun üstüne iktisat ve maliye gibi dersleri koyup kpss den yüksek puanlar alınabilir bunu fırsata çevirmek gerek
-
Yardımcılık 2020 de hukuk fakuktesıne girip mezun olduklarında onları ve onlardan sonrasını kapsamaz mı?