29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil Sır, hedefine hızlı şekilde yaklaştıran altın anahtardır.
-
@RootofAllEvil 2 gün erken açıklama ihtimali var mı acaba
-
@kemankeşş mümkündür ihtimal dahilinde hatta icra müdürlüğü sınavıyla birlikte açıklanacağını düşünüyorum.
-
sapmalı 82 diyorum ben de :)gönül ister tabi 80 ile kapatsın ama sanmam
-
@idariyargı önemli olan sapmasız kalça kapayacağı. Sapma 0.1de gelebilir ,eksi de gelebilir,5te gelebilir.sapmasız 79 80 mantıklı geliyor bana
-
@idariyargı sapmasiz olarak konuşuyoruz hocam, geçen seneyle birlikte değerlendirildiğinde sapmasiz 82 çok bence
-
@idariyargı hocam sapmayı tahmin etmek sıfır ss sız daha doğru olur
-
haklısınız siz de ama pek sapma gelmez geçen yıl gibi olur kanaatindeyim ennn fazla 2 gelir BENCE yani sapmasız 80-81 gibi geliyor. Tahminden ziyade temennim inşallah hepimiz içerde oluruz
-
Geçen sene diyelim 81 doğru ile mi kapatmış bu yil 82 olur yada geçen yıl ile ayni.Yani geçen yıldan düşük kapatmayacak.
-
84 puanla kapatacak. 82 veya 83 doğru.
-
Yeni sınav acaba ne zaman olur bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar önceki yılların adli mezun sonuçlarına baktığımda, başarı arttıkça standart sapmanın getirisinin azaldığını gördüm önüme gelen örnekler bakımından. Şahsen daha önce pek çalışmadan 2017 ve 2018 sınavlarına girdim ve yaklaşık olarak 3’er puan geldi standart sapmadan; benim neredeyse tamamen yanlış yaptığım alanlarda, başarılı arkadaşlar neredeyse full yapmıştı ve onlara 1-1.5 puan anca gelmiş. Sınavda daha iyi net çıkardıkça standart sapmanın azalıyor olması gibi bir durum nasıl olabiliyor? Her dersin net ortalamasına göre, ne kadar fazla net yaparsan o kadar çok gelmiyor mu standart sapma?
-
@gizemce yine aralikta olur hocam sinav 2 sinav oyle oldu
-
@adlisav hocam testin türkiye geneli bir ort oluyor o ort ne kadar uzaklaşırsan o kadar iyi sapma açısından
-
@kemankeşş hocam benim adli netlerim medeni icra iş i yargı full ticaret ve idare 4 er yanlış ceza 1 CMK 2 yanlış borçlar 1 anayasa 1 sizce sapma hangilerinden gelir
-
Herkese merhaba arkadaslar. 55-27 ihtimal nedir sizce ?Atabilirmiyim kendimi acaba ilk 300’e
-
@lupus7 yüksek ihtimalle girersiniz
-
@edekentli geçen sene bile 81 ile kapatmıştı 84 biraz uçuk tahmin
-
@RootofAllEvil umarim olur. Sosyal medyaya baktigimiz zaman sinav icin zor deniyor fakat herkesin de netleri yuksek. O yuzden tereddutteyim.
-
@kemankeşş eyvallah hocam, anlaşıldı şimdi sağolun.