29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mert0006 adlide standart sapma için ne diyorlar acaba bir duyumunuz var mı?
-
Öfff geldi yine.....
-
@city-of-justice hocam soru 2577 sayili iyuk a gore soruldu yani kanunda hala yururlukte o yuzden iptal olacagini zannetmiyorum ama yine osym bilir simdilk
-
@saveli teşekkür ederim
-
Ya abi Allah aşkına şu iyuk sorusunu tartışmayın onun dışında neyi tartışırsanız tartışın gözünüzü seveyim ne olur!
-
@70kuralliii Pekala kardeşim. 703 Sayılı OHAL KHK'sının 85. md geçici 29. md göre Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı ve yetkileri CB tarafından veya belirlediği bırakırım tarafından kullanılır diyor. 703 Sayılı OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur. Şu an Özelleştirme Yüksek Kurulu diye bir kurum yok.
-
@city-of-justice o konuda sadece çok fazla olmayacağını söylüyorlar. Max 2 puan olacağını tahmin ediyorlar
-
@mert0006 ss hesaplanması ile ilgili bir video izlemiştim sanırım hakimlik akademesinin videosu 4-6 puan barametresi arasında bekliyoruz demişti.
-
@city-of-justice eyvallah hocam kalldirildi ama iyuktan hala kaldirilmadi 703 sayili khk ya gore deil 2577 sayili iyuk a gore diyordu soru köku o yuzden ben sadece o kanunla bagliyim tbmm degisseydi zamaninda banane
-
@city-of-justice idari için o kadar oynama olur diyorlar
-
@70kuralliii Ona bakarsan değişikliklere göre güncellenmeyen kanunlar çok ve güncellenmeyen kısım bizi bağlar demek saçmalıktır. Türk hukuk sisteminde olan şey güncel kanun değişikliği geçerlidir.
-
@law0623 Aynen idari için öyle diyordu avukatlık için daha fazla sapma olur diyordu.
-
@city-of-justice o sorunun iptal olacagini zannetmiyorm son kez diyom ham 79 kusur kapatr benm zaten umidim yok 21-56 ile burdakilerin kazanmasini isterm saygilar
-
Tüm soruları nerede bulabilirim kaldırıldı sanırım var mı elinde olan ??????
-
@city-of-justice reis ilk defa siritan kafa emojisi atmadin. yoruldun artik izah etmekten
-
@yasamor Aynen dostum. 703 Sayılı OHAL KHK 85. mad. tümüyle pdf formatında fotosunu çektim buraya atacam ama nasıl oluyor yapamadım. Okumayanlar varsa bizatihi okusunlar diye
-
İptallerin yargı kararıyla, mülakatlar açıklandıktan sonra olması hepimiz için en iyisi
-
@RootofAllEvil Ne alaka öyle olsaydı kaymakamlık sınavında 2 soruyu iptal etmezlerdi ÖSYM yine aynısını yapacaktır iptal edecekse. Öyle keyfiyetine göre uygulama yok. Yanlış hatırlamıyorsam soru iptalleriyle ilgili Danıştay kararı var galiba.
-
@city-of-justice hocam kaymakamlık kop sorusu başlı başına yanlış soruydu anca bu gibi durumlarda kurul iptal eder bu sınavda öyle bir durum yok
-
@kemankeşş Bu da bariz hatalı soru zaten aynı kop gibi. Sadece kop sorusu değil aynı zamanda monopol sorusu da iptal edildi. Kardeşim 703 Sayılı OHAL KHK'sının 85. md göre Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı ve Kanundan aldığı yetkiler CB'ye ya da CB'nin yetkilendirdiği kuruma geçmiştir. 703 Sayılı OHAL KHK'sının 85. md komple pdf formatında fotosunu çektim ama yükleyemiyorum biliyorsan söylermısın kardeşim?