29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş hocam içimde bir his maksimum sapmalı 81.7 söylüyor o da en fazla
tabi ki de 80 yada 81 arasında sapmalı olarak ta olabilir -
@justice000 bana da öyle geliyor hocam
-
Rüyamda 81 küsürle kapatıyordu
-
@kafes66 hocam inşallah en fazla rüyanızdaki gibi olur bu bir manevi işaret olabilir
-
@Hayaller71 Doğrudur hocam liste bence de değişkenlik gösterecek.. 2-3 gün kaldı zaten, görelim Mevlam neyler
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bu başlık altında böyle bir soru sorduğum için affınıza sığınıyorum. Umarım benim gibi diğer arkadaşlar da adlı yargı sınavı için böyle bir forum bulamadığından şikayetçidir. Adlı yargı sınavına giren arkadaşlardan baraj tahminlerini almak istiyorum(son defa). Şimdiden teşekkür ederim..
-
@mert0006 76 küsur sapmali bekliyorum. İş hukuku çok kolaydı, oradan herkese mutlaka 1-2 doğru eklenmiştir geçen seneye göre.
-
Gygk netimde değişme olmaz sanıyorum fakat alan netim buraya yazdığımdan az gelirse bilin ki kaydırma yapmışımdır. Sınav boyunca cevap kağıdını ve kitapçıkları en az iki kere falan kontrol ettim ama yine de kuşkuluyum
-
Tecrübelerime göre ss geçen seneye göre yüksek geleceğine düşünürek ve en az 1 sorunun iptal olacağını düşünüyorum buna binaen tahminim adli 77, idari 83, avukat 72 olur. Geçen seneki kolay sınav gibi kapatacağına düşünmek fazla iyimserlik olur geçen yıla göre daha zor olan bu sınavda ss baya etkileyecektir.
-
Facebook'ta 79/80 ler havada uçuşuyordu. Burdaki tahminler daha rahatlatıcı oldu. Teşekkür ederim.
-
@city-of-justice bu benim ilk sınavım siz de tecrübeli olduğunuzu söylemişsiniz. Size şahsi bir sorum olacak. 57/58 alan 21 gk yaptım diye hesapladım. Ancak dediğim gibi yorumlar aşırı derecede bunalttı ve yıprattı. Bu nedenle sizce mülakata kalmaya hak kazanabilir miyim?
-
@mert0006 hocam rahat olun girersiniz mülakata Facebook’a bakarsan benim 59 alan 26 gkgy ben sınırda giriyorum, geçen sene ile hemen hemen aynı olur
-
@mert0006 Ceteris Paribus şartlarında rahat kalırsınız. Son günlerde belki heyecan veya adrenalin yaratmak amacıyla tırnak içinde trollemek adı altında ileri sürülen asparagas şeyleri inanmamak gerekir.
-
@city-of-justice çok bol attın sanki hocam bilemedim
-
@kemankeşş Adı üstünde sadece bir tahmin bağlayıcı tarafı yok. Olur veya olmaz bakıp görecez. Yakın eğitim gibi düşünüyorum diyelim
-
@city-of-justice hocam yakın eğitimin sapmadaki tahmini ne kadar olacağı yönünde
-
@justice000 Yanlış hatırlamıyorsam 4-6 skala arası olacağını belirtmişti.
-
@city-of-justice iyuk sorusuda iptal olcak dimi
-
@RootofAllEvil şu an benim de içime bir vesvese düştü acaba kaydırma yapmış mıyımdır diye. Tek tek işaretledim diye kontrol etme gereği duymamıştım, zaten süre de müsaade etmedi.
-
@Marsiyal Son günlere girmişken daha önce çok defa yazıp çizdiğimiz aynı muhabbetlere girmek istemiyorum bazıları çok tahrik etmesine rağmen okuyup geçtim ancak iptal edilmesi gereken bir soru varsa sadece iyuk sorusudur. 703 Sayılı OHAL KHK'sı ile kaldırılan Özelleştirme Yüksek Kurulunun tüm yetkileri 3 Sayılı CB Genelgesi ile Cumhurbaşkanına devredildi artık Özelleştirme Yüksek Kurulu diye bir kurum yoktur. Özelleştirme kararlarında tek yetkili CB. 703 Sayılı OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. Her şeye hazırlıklıyız