29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Gizemmm olursa aralıkta olur Haziran çok zor. Sınavlar düzenli olarak aralıkta yapılacak diye bir açıklaması vardı sanki bakanın öyle hatırlıyorum
-
@hakimehanımm inşallah olur
-
@Gizemmm 58 23 arkadaşlar nedir düşünceleriniz düşünmekten hiçbir şeye odaklanamaz oldum
-
@birsorumolacaktı geçen sene dahi oldu bu bildiğim kadarıyla 200 ün başları bi sıralamayla.endişe etmenize gerek yok bence
-
@Gizemmm artık 2 sene de bir yapılacak şekilde düzenledi idari
-
@kafes66 en az iki senede bir şeklinde bi düzenleme yapıldı diye biliyorum hocam. Her sene de olabilir ama iki senede bir garanti şeklinde anlamıştım ben
-
@kafes66 ama dershane kurs acıyor ozaman durum böyle ise çok saçma değil mi ? Ozaman bu yıldan umudumuz keselim
-
@birsorumolacaktı sapma ile olabilir bence
-
@Gizemmm tehlike diyorsunuz yani
-
@birsorumolacaktı cok rahat gelir 200. Siralama hayirli olsun simdiden
-
@birsorumolacaktı olur deriz olmaz sonra hayal kırıklığı olur ama bence olur zaten 3 gün sonra aciklanir ca gorcez zor du bu sene inşallah kazanirsiniz
-
Son tahminleri alalım arkadaşlar kaç katsayılı kaç doğru içeri sokar
-
@Gizemmm umudunuzu kesmeyin belki de @Abdurrahim beyefendinin dediği gibidir en az iki senede bir yapılır bende hatırlayamadım
-
@kemankeşş 300. Nun dogrulari 25-55 olacak diye bi his var icimde
-
@70kuralliii mümkün hocam hiç belli olmaz
-
@kemankeşş 80.7
-
@Dumspirospero sapmali mi
-
@70kuralliii listeye 26-56 yazdırdım ama içimden bi ses 25-55 gelecek diyor. Bakalım hayırlısı hakkımızda
-
@Abdurrahim ilk baktığımda 23 58 di tekrar kontrol ettim 1 net düştü mesela ama bunu çok sonra farkettim. Listeye yazılan netlerden kaç tanesi 2 3 kere kontrol edildi acaba muallak yani o yüzden pek tutarlı gözükmüyor
-
Hergün sorulara bakıyorum sıkıntı var diye