29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Yarın sabah 11 gibi falan yüreğimiz ağzımızda elimiz titreye titreye sonuç sayfasına bakacağız. Acaba icra müdürlüğü sınavıyla birlikte açıklanacak mı??
-
@RootofAllEvil hadi diyelim buna baktık ve başarılı olduk, o mülakatın sonucuna nasıl bakicaz, asıl onu söyle hocam
-
@idariyargı bende kabus gördüm resmen 20 58 yapmışım puanimi göremedim ama siralamam 10binlerdeydi şok oldum
-
@geliruzmani2013 yok artık sizin rüyalar bence çıkmayan cinstendir
-
@2pacalypse o durum çok kritik burada tarif edilecek gibi değil
-
@RootofAllEvil hocam ben yüzde 90 yarın 11 gibi beraber açıklayacaklarını düşünüyorum taşikardi geçirmeye hazır mıyız
-
@geliruzmani2013 20 58 ile 10000
-
Ben de 900.olduğumu görmüştüm uçuk çıktı sonra
-
Sabah uyanmak için alarm kurmuştum. Telefon çalıyor sandım açtım hayal meyal biri açıklandı dedi uykulu uykulu Ösymye girdim umarım akıl sağlığımız yerinde kalır
-
İdare hukukunda hukuka uygunluk karinesinden yararlanma cevabı A şıkkında olan var mıydı hatırlayan var mı
-
Ne acayip rüyalar görüyorsunuz siz öyle bende o rüyaların hiçbiri yok
-
link takip eden arkadaşlar, bir haber yok mu?
-
Skntidan catlayacagim en gec yarim saatte bir facebook, burasi, vatsap gruplari osym arasinda dolaniyorum. Gunu belli olmasa naparmisim acaba. Ne kadar zormus beklemek.
-
off zaman geçmiyor ya... hakimlik akademisi idari için 79 doğru baraj tahmini yapmış ya, geçen seneki tahmini neydi hatırlayan var mı? tutturmuş muydu?
-
Kolay gelsin. Tahminlerle yerimizi alalım. Son tahminim idaride 80.85, adlide 75 (sapmalı). idarede 680'lerde olacağım tahminini de şuraya ekleyeyim. Eğer tahminlerim tuttarsa burada paylaşırım.
-
@av-alper aynı ben
-
@kitapsever doğru tahminleri mantıklı gelmiyor bana 26 53 te 79 doğru 61 18 de mesela biri 77 küsur puan biri 81 küsur puan.
-
@Marsiyal alan ağırlıklı olarak kastediyordur diye tahmin ediyorum
-
@kitapsever 4-6 puan sapma diyor o mantıklı mı sizce?
-
Baraj tahmininde doğru soru sayısı şeklinde tahmin yapılması nedir ya arkadaş böyle tahmin mi olur doğru soru sayısı şeklinde tahmin olamaz çok saçma