29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@bcbc3434 bence 65 lere kadar gelir
-
@Hanibalbarca inşallah
-
Üstadlar selamlar sınavın erken açıklanacağına dair kesine yakın bilgiler var mı? Eğer yoksa -zannediyorum- tabi doğrusunu Allah bilir tam gününde açıklıyorlar geçen senede bu şekilde konuşulmuş tam denilen tarihte saat sabah 11 gibi açıklanmıştır.. hakkımızda hayırlısı olsun
-
@kiziroğluhey arkadaşlar bu yıl hakim yardımcılığı gelirse yine sizce aralıkta mi olur
-
@kiziroğluhey Ösym nin yoğunluğuna göre değişiyor bu. İlan edilen tarihten önce açıklanan çok sınav oldu.
-
@kiziroğluhey hocam açıkcası yarın açıklanacakmış gibi bir his var 11 gibi
-
@kilici hocam hakimlikte oldu mu hiç?
-
@kemankeşş açıklansa da önümüzü görsek umutla umutsuzluk arasında insan başka şeye de odaklanamıyor. Sürekli bir zihin doluluğu
-
@kiziroğluhey yok olmadı hiç.
-
Biraz da genel kültür yapalım kafa dağılsın
Atlas Okyanusunda bulunan Kanarya Adaları adını hangi hayvandan almıştır?A. Köpek
B. Kedi
C. Kanarya
D. Kelebek -
@RootofAllEvil köpek
-
@RootofAllEvil 2020 kpss genel kultur testi 57. Soru al reze bekle
-
@2pacalypse hahahah
-
Arkadaşlar bende son bir tahminimi yazayım eğer çıkarsa beni burada hatırlarsınız standart sapmanın 3 puan olacağını düşünüyorum ve sınav da 81 bandında kapatacağını düşünüyorum 78 doğru yapan mülakata kalabilir inşallah herkes için hayırlı olur
-
Yolun sonuna geldik sayılır, inşallah yarın sabah açıklanmış olur. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yazılıyı kazansak da kaybetsek de yolumuza bakıp kendimize bir plan çizelim.
-
@Marsiyal forum dışı olanların çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum..
-
Hadi bakalım. Şafak doğan güneş
-
Herkese günaydın. Bugün o gün olabilir mi acaba yaklaşık 1 saate kadar öğrenmiş oluruz.
-
@RootofAllEvil yarın açıklanır hocam
-
@Hanibalbarca, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@bcbc3434 bence 65 lere kadar gelir
65 net mi