29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@34idari hocam ben hesapladım. geçen senenin listesi ile aynı sonucu verdi. o yüzden baraj geçen seneye çok yakın olacak gibi geliyor.
-
@Dumspirospero hocam faydamız dokunmuşsa ne mutlu
-
@Dumspirospero nasıl hesapladinız hocam biraz daha ayrintili açıklar mısınız rica etsem
-
@34idari hocam öncelikle güncel liste güncellendikçe ve kişi sayısı arttıkça sıram değişse de hep son çeyrekte olduğumu farkettim. yani kişi sayısı arttıkça, orantılı olarak sırada geri gidiyorum. Geçen yıl listeye 210 kişi katılmış. bu sene 140 kişi. güncel listemiz 210 kişiye ulaşırsa, oranda değişiklik olmazsa 178. olabilirim diye düşündüm. (210x119/140). son olarak da geçen yılın listesinde 178. kişinin puanına baktım ve benim bu seneki puanımla aynı olduğunu gördüm. (arada 0.4 puan fark var.) Farkındayım, çok farklı değişkenler var ve sadece elimizdeki 2 listeye göre çıkan bir sonuç ancak tahmin etmek eğlenceli oluyor.
-
@kemankeşş kaymakamlığa kaç kişi girmişti
-
bir de, geçen senenin listesinde 132. sıradayım. 210 kişinin içinde 132'inci, 140 kişi içinde 88. olurdu oransal olarak. bu senenin 88'incisinin puanı ile geçen yılki puanım arasında 1 puan fark var. bu senenin 88.si önde.
-
Arkadaşlar soruları sistemden alan özelden gönderebilir mi?
-
@Dumspirospero bende öyle tahmin etmiştim aşağı yukarı geçen yıl 80 doğru bu sene 79 en kötü geçen yıl demiştim ama bakalım diğer arkadaşlar nedense yüksek bekliyor kaymakamlık sınavı bence referans olamaz bu sınav içün arkadaşlar kaymakamlık 76 netle değil 74 74.5 netle kapadı 76 ise puandı 100 soruda hesapladıpınızda yaklaşık 78 79 doğru ediyor kaldıki 19000 başvuruya rağmen ben bu parameterelere bakıp yorum yapmıyorum neticede sınavlar aynı değil ne kadar tutarlı olur kıyas yapmak bilemiyorum
-
@Dumspirospero peki son yorumunuz nedir en son kaç nete gelebilir herkesi dediği en yüksek netten alırsak
-
Ankete 522 kişi katılmıştı son analizde 80.46 çıkıyor ortalama en yükseklerden hesaplarsak
-
@kafes66 95 ustu o ladar trolle ragmen oyle kapatiyosa bu sinav gecen seneden dusuk kapatir ben belki tekrar soyluyorum ama ss olmadan 79 puanlarda kapatacak ama 79.9 mu yoksa 79.1 mi orasini bilemem insallah dusuk kapar
-
@birsorumolacaktı hocam ben 80,7 8 9 gibi bir puanla kapatacağını düşünüyorum ama daha yüksek bir baraj olursa asla sorumluluk kabul etmem söyleyeyim. sonuç olarak ben de herkes gibi sadece tahmin yapıyorum ve dediğim gibi çok farklı değişkenler ortaya çıkabilir.
-
Benim de tahminim sapmasız 79. Sapmayla 79.5-80 puan arası
-
Kaldı 2 hafta
-
Arkadaslar kaymakamlik listesinde katilim cok yuksekti ve puanlarda yuksekti. Cogu kisi burdaki puanlara troll dedi sinav zordu bu kadar yuksek yapan olmaz dedi ama sonuc belli 76 puanla kapatti ve standart sapmanin olmadigi bir sinavda oldukca yuksek bir puan. Yani boyle listeler dogru sonucu verebiliyor
-
Anketteki 526 kişinin buna troller de dahil en yüksek aralıktan hesaplayıp ortalamasını aldım ham puan 80,443 çıktı. Olağanüstü bir durum çıkmazsa karşımıza, bu sınavın ham puanı 80.5 civarı olacak Allah'ın izniyle.
-
@RootofAllEvil amin hepimiz kazandım yazalım inşallah foruma
-
Bir de kendimce şöyle değerlendirme yaptım. Anketi trolleyenler ile gerçekten sağlam çalışıp yüksek yapanları 90-100 arası skalada 50 kişi olduğunu varsaydım. Daha sonra 85-90 arasında olanlar 100 kişidir dedim. Ve akabinde 80-85 arası skalada da 140 kişi olduğunu varsaydım. Sona kalan 10 kişilik yığılmanın 79-80 arasında olacağı ve 23 56 gibi netlerle kapatabileceği tahmininde bulundum. Sona kalan 10-15 kişinin durumu sapmaya bağlı değişecek. Saydığım aralıklar ham puan aralığı olup bu değerlendirmenin hiçbir bir bilimsel değeri yoktur.
-
@RootofAllEvil listeye ekleyebilir misiniz 26-56 81.2
-
Şöyle elden ele
https://www.strawpoll.me/19169540/r
Özellikle forum dahil sosyal medya kullanmayan arkadaşlarınıza da atabilirseniz anketi çok güzel olur.