29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Themis_iAnka artık gören arkadaşlar vardır zaten. Çünkü hala yazılıyor bir şeyler gönderide
-
İptaller hangileri acaba
-
Hakimlik defteri kapanıyor sanırım
-
Aklıma kaymakamlığın 70 le kapattığı 400 ün bile dolmadığı söylentileri geldi
-
Face grubunda son durum bir arkadaş yazan kişiyi savcılığa şikayet edicekmiş
-
@kamu Facebook tam bir açık hava timarhanesine döndü zaten. He deyin geçin.
-
@kamu sebebi ne ki ortada bşrşy yok
-
Yil olmus 2020 hala face kullanan mi var dayilar trolluyor bizi haberimiz yok
-
Arkadaşlar hepimiz burda hakim adayiyiz değil mi? Basit bir dezenformasyon (halk arasında trolluk ) bile burda havayı degistirmeye yetiyor. Bu kadar bilinçli insan bile bu zokayi kolayca yutuyosa sokaktaki adam napsin?
Adam 3000.ci olan kişi 81.5 aldı diyorsa ve burda inananlar varsa diyecek bir şey kalmamış demektir.
-
hangi grup bu
-
@Hayaller71 bakanlıktan biri diyerek insanları töhmet altında bıraktığı için şikayet edicekmiş
-
@2pacalypse inanmaktan değil de her durumu arkadaşlarla paylaşmalı diye düşündük
-
hangi grupta paylaşılmış ben tüm gruplara üyeyim
-
@kamu bak hele hangi grup bu
-
@kamu işin ne kadar ciddi olduğunun farkında değil misiniz grubun adını söyle bakalım
-
bence bu ciddi iddia ve şikayet edilmesi doğal.osym sınavları hakkında bir sürü şikayet ve dava oldu son dönemde, ne rezillikler ortaya çıktı.böyle olunca da (sınavı yapan ösym, sonucu öğrendiğini iddia eden bakanlıktan bir yetkiliden öğrendim demiş) şikayet edilmeli
-
@2pacalypse Üç senedir forumu takip ediyorum, Facebookta da hakimlik gruplarını hep takip ederim. İki senedir de sınava giriyorum. Gerek geçen sene gerek bu sene Türkçe soruları dahil olmak üzere adaylar kendi cevaplarını doğru diye lanse eder ve ÖSYM son noktayı koyunca o profiller duman olur :))
Baraj.. Geçen sene dr burada canla başla liste yapıldı arkadaşlar tarafından anlaşıldıki çok doğru sonuçlar alınmadı çünkü burası ve Facebook buzdağının görünen yüzü :))
Sınav çıkışı Kpss öğrencileri ile denk geldik ve hakimlik sınavı bu muymuş vergi ve hmk hariç yapılmaz bir şey yoktu dediler
Hakimlik sevdalısı biri olarak bunu kabullenmek zor olsa da bu sene 2018 den çok zor değildi. Genel kanaat aksine bence Gk gy bu sene daha çözülebilirdi. 84 olmasa dahi geçen sene ile aynı kapatmış olmalı arkadaşlar 74 neti olan biri olarak söylüyorum, herkese başarılar dilerim. -
Yahu bakanlıktaki üst düzey burokratin işi gücü yok bizim gibi sefil issizlere taban şu tavan bu diye bilgi vericek, 1 hafta içinde zaten açıklanacak bir sınav hakkında , kendisine dava açılmasını dahi göze alarak(göze alarak diyorum çünkü giren 20 bin civarinda avukat var!) bu gereksiz bilgiyi birisiyle paylasacak.
Kulağınıza mantikli geliyor mu?
-
@kemankeşş adli ve idari yargı hakimlik sınavlarına hazırlık grubu
-
Dediğimiz paylaşımı yapan kişi tülay snmzr adında fake hesaptan adli-idari hakimlik grubunda paylaşmış gruptan engellenmiş