29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
tamamen kendi görüşüm, gerginliğe yol açmadan cevap vermenizi rica ederim.
1)ivedi yargı sorusu iptal olmaz
2)türkçede boşluk doldurma ve fotosentez sorusu iptal olmaz
3)medenideki resen sorusu iptal olmaz
4)hmk sorusu iptal olmasa da mahkeme yoluyla ağustos ayında iptal olur -
@kemankeşş ÖSYM iptal ettiği soruları sonuçlarla birlikte açıklıyor kaymakamlıkta olduğu gibi
-
@burcumeral Tek iptal olacak o da ivedi yargılama sorusu. Bekleyip görecez
-
Gidiyorum geliyorum hala iptali konuşuyorsunuz
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
katılıyorum, yalnız o soru. ama hemen mi iptal olur yoksa yine mahkeme yoluyla yaza doğru mu iptal olur bilemiyorum
-
Yeter artık Allah aşkına! Zaman ayarlı robot gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durmayın.
-
@burcumeral 703 Sayılı OHAL KHK'sı ile 3 Sayılı CB Genelgesini ÖSYM bakacak değerlendirecek harbiden kaldırılmış2 ve tüm yetkiler CB'ye geçtiği için soruyu iptal edecek. Eğer ki bunlara rağmen iptal etmezse ivedi yargılama gereği 10 gün içinde YD talepli iptal davası açarız. Ankara idare mahkemesi 15 gün içinde karar verecek. Yani her türlü mülakatlara yetişir.
-
@burcumeral 703 Sayılı OHAL KHK'sı ile 3 Sayılı CB Genelgesini ÖSYM bakacak değerlendirecek harbiden kaldırılmış2 ve tüm yetkiler CB'ye geçtiği için soruyu iptal edecek. Eğer ki bunlara rağmen iptal etmezse ivedi yargılama gereği 10 gün içinde YD talepli iptal davası açarız. Ankara idare mahkemesi 15 gün içinde karar verecek. Yani her türlü mülakatlara yetişir.
geçen sene de bu ağızla konuşanlar ağustosun 9'unu bekledi. bu ağız doğru bi ağız değil
-
@burcumeral Ya boşverelim artık yaşayıp görecez Her şeye hazırız. ÖSYM ye yakışan hukuk devletinin gereğini yapması. Bekleyip görecez. Boşverelim artık liste gelsin listeye devam hani nerde liste
-
her sınavdan sonra yaptığı yanlışı hazmedemeyip kuduranlar olur da 20 sayfa kudurana ilk defa rastladım. ÖSYM'nin uygulaması ortada. her yıl 10 küsür soru için başvurular yapılır, 2 yılda bir 1-2 soru iptal edilir. edilenler de abuk sorulardır. istatistik bilimine göre şıkları kanunundan ibaret bir sorunun iptal edilmesi imkansızdır. hmk'da ilk itirazlar sorulsa ve şıklarda iş bölümü yer alsa kanundaki açık hükme rağmen kalktı bu uygulamada yok iptal edilsin diye mi ağlayacaktınız? neyse kudurmaya devam
-
@city-of-justice
Hocam sizin güvendiğiniz bir şey mi var da, yargı adına bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Hayırdır hocam? Bilelim, yargı adına nasıl
bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Ayrıca pratikte durum biraz daha farklı işliyor. -
@city-of-justice süreler sizin dediğiniz gibi işlemiyor bunu belirteyim. O kadar kısa sürede karar açıklanmaz.
-
@rush1776 Pekala kardeşim 703 Sayılı OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. Bu mevzuat değişikliğiyle Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı. Kanundan başka bir şey bahsetmiyoruz zaten.
-
Arkadaşlar ölü taklidi falan mı yapsak?
-
@rush1776 Pekala kardeşim 703 Sayılı OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. Bu mevzuat değişikliğiyle Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı. Kanundan başka bir şey bahsetmiyoruz zaten.
Hocam senin mesajlarını bu şekilde okuyorum.
-
@paretowilfredo kardeşim Allah aşkınıza şu başlığa bir el atar mısınız kocaman insanlar sayfalardır aynı şeyi tartışıyor başlık amacını gerçekleştiremiyor
-
@adalet ÖSYM ve MEB'in ulusal düzeydeki sınavlarına karşı ( kaymak., hakimlik, kpss, lys v.b.) ivedi yargılamaya girer. İvedi yargılama süreleri işler.
-
@adalet @city-of-justice geçen sene iptal edilmeden açıklandı şu 20 günde açıklanır ve itirazlar da sonra hesaplanır ilan edilir
-
@city-of-justice sen iyi misin hocam iyuk 20/A maddesine bak hele bir MErkezi sınavlar usulü var mı maddeler de
-
Neyse ya listeye devam nerde kalmıştık...