29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar geçen seneki sınavda kazanan 100 kişinin kaçı iibf liydi bilen var mı acaba sayıyı ?
-
@dust7 215 İİBF 85 hukuk tarzı bir muhabbet hatırlıyorum. Buda mülakat ihtimalini öldürüyor
-
@dust7 bilgi verilmemiş bir önceki sayfada arkadaş paylaşmıştı bakanlık hakiminin cevabını
-
@ysn06 o mülakata kaç İİBF kaç hukuk alındı sorusu için sorulmuştu sanki
-
@guymağduru mülakatta başarılı olanlardan kaç tanesi İİBF kaçı hukuk mezunu diye sormuşlar
-
@guymağduru mülakat ihtimalini öldürmekten kasıt nedir hocam anlayamadım tam.
-
@jamiryoo anayasa idare idare hukuku Ahmet nohutcu dan calısıyorum memnunum
Vergi tvs geçen yıl Nurettin biliciden calıstım bu yol Serkan erdurmaz aldım daha güncel olduğu İçin
Ceza hukuku İsmail Ercan
Borçlar ve medeni hukuk Tahsin tan zabata ama Kitaplar çok detaylı bu konuda kararsızım hocam
Medeni usul themis
Soru bankası konsensus KPSS var elimde
Vergi için matrah soru bankası aldım
Özgün sorular da bende henüz karar veremedim Hocam , geçen yıl hakimim, dönüşüm ve justice almıştım ama pek memnun kalmadım bu kaynaklardan -
@kuruhasan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Ali sakincinin 'özet' kitabını inceleyen var mı yeterli gibi duruyor ama bilemedim ??
Neden kimse takmadı beni
-
Ali sakincinin 'özet' kitabını inceleyen var mı yeterli gibi duruyor ama bilemedim ??
Neden kimse takmadı beni
Ali Sakinci kim yenı duyuyorum.Medeni için zapata dışında hızlıca okuyup bıtırıp sorulara gececek bır kaynak var mı arkadaslar????
-
Arkadaşlar ben daha alandan İktisat ve muhasebeyi bitirdim. Şuan maliye bakıyorum. Malum kurum sınavları da var. Standart alan konuları dışında ilgöçte kamu uluslararası göç mevzuatı bddkda İngilizce idari yargıda hmk vergi tarih vs var. İdari yargıya girip girmeme konusunda kararsızım şimdilik hem referans konusu hem sınavdaki ek çalışma isteyen konular hemde aşırı masraflı oluşundan dolayı. Benimle aynı durumda olup idari yargıyada hazırlananlar var mı? Varsa nasıl bi çalışma sistemi uyguluyorsunuz? Çok kararsızım hertürlü fikre açığım bir kaç kelam ederseniz çok sevinirim.
-
@Marsiyal ben idariye bi hevesle başladım. dediğiniz sebepler hep aklımdaydı referans vs. artık gram odaklanamıyorum çünkü umudum yok. kaymakamlık da aynı asla çalışamıyorum. ilgöç mantıklı geldi. Alım sayısı azken neden bu kadar sıkışık bir program yapılıyor ben anlamıyorum
-
@guymağduru hocam ben mülakattan geçenlerin kaçı iibfli diye sormuştum ama diğer arkadaş cevaplamış hocam umudunuzu kaybetmeyin geçen seneki sınavın mülakatları açıklandığında bu forumda birçok iibf li arkadaş geçtiğini söyledi
-
@ysn06 anladım teşekkür ederim
-
@Marsiyal ben de hem il göç hem de hakimliğe gireceğim açıkçası ben hakimlik sınavına daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum mülakat kısmını takıntı haline getirmeyin hocam yoksa odaklanamazsınız guy dan elenip kaymakamlığı kazananlar var nasip nerden geleceği belli olmaz siz sınava odaklanın ben de öyle yapıyorum
-
Arkadaşlar kamu hukukunda son viraj nasıl? Kullanan var mı?
-
@dust7 hocam iki hafta önce staja başladım. Ankara'da yaklaşık 80 kişiyiz. iibf sayısı hukuk mezunu sayısının yaklaşık 2 katı. tam sayıyı bilmiyoruz. evrak işlemlerini yapan memura sorduk o da bilmiyordu. listede sadece isimler yazıyor dedi. 100 kişinin 60-70 tanesi iibfli olduğu söyleniyor.
-
@FC-Real-GDP anladım hocam hayırlı olsun meslek hayatınızda başarılar diliyorum inşallah bize de nasip olur bugünleri görmek
-
@FC-Real-GDP hocam öncelikle hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Hocam Ankarada stajda yaklaşık 80 kişi civarı olduğunuzu söylemişsiniz. Hepiniz 2018 sınavının kazanan idari yargı hakim adayları mısınız. Hocam ben listeye çok daha az kişi alındığını duymuştum. Eğer dediğiniz gibiyse ben yanlış duymuşum. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
-
@FC-Real-GDP dostum oncelikle tebrik ederim. Staj donemi simdilik nasil acaba genel yönüyle? Ve bilgi edindiysen ilerdeki süreç eğitimler vs. nasıl olacak?
-
@FC-Real-GDP sizi bir kez daha tebrik ederim ve görevinizde başarılar dilerim. Rica etsem sakıncası yoksa yazılı sınava nasıl ve hangi kaynaklarla hazırlandığınızı yazar mısınız?