PTT Personel Alımı 2019
-
Artık bu başlığın zamanı geldi bence. Son çeyrekte alım yapılcak deniyordu artık yavaş yavaş bunu konuşmaya bilgi paylaşmaya başlamak lazım.
PTT Personel Alımı Başvuruları nasıl yapılıyor? Kimler başvurabilir? Başvuru koşulları neler?
PTT Personel Alımı sınavı nasıl yapılır? Hangi unvanlar için sınav yapılıyor? Hangi unvanlar sınavsız girecek?
2019 PTT Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Başvuruları ne zaman başlayacak?
-
@Godot Evet dostum, ilan gelmiş gibi olmuş başlık ama o kısmı kötü olmuş Ama açman iyi olmuş tüm yazılar da var yukarda.
Düşünülen, konuşulan rakam 5000 kişi. Tabi en çok merak edilen konu ikamet şartı nasıl olacak? Kaldırılması konuşuluyor ama bunun bir kesinliği yok malesef.
Yazıları inceleyen dostlar koşulları ve sınavı detaylarıyla öğrenebilirler. Artık bir şeyler konuşabiliriz bu konuda bence de. Son çeyrek Ekim- Kasım- Aralık döneminde ilanın gelmesini bekleyebiliriz. -
@paretowilfredo Evet hocam vakit yaklaştı. Uzman yardımcılığı alımı da olur mu acaba bu yılda bunu da merak ediyorum aslında.
-
@Godot Ben olacağını düşünüyorum dostum açıkçası. 5000 ciddi bir rakam, içereceği kanaatindeyim.
-
@paretowilfredo üstad uzman yardımcısı alımı olursa yine yökdili kabul ederler demi? Yani geçen sefer kabul edip bu sefer kabul etmemezlik gibi bir şey yapmazlar umarım
-
Keşke ikametgah şartı kalksa. Zorla bir yerde çalıştırma durumu nedendir isteyen istediği ilde çalışabilmeli
-
Bence yaşta duzenleme gelse ii olur.o yil icindeki ilanin açıldığı gün oncesindekiler basvuramior.
-
KPSS şartı olmamasi kötü olmuş gibi
-
Şu an bilgileri unuttuk. İlan çıkarsa ki bir senedir çıkmıyor çalışacağız tekrardan mecburen.
-
Bilemedim sınavı gecebilmek için zaten 90 yapman gerek..ha kpss ha sınav.tabi biraz daha kolaydır sinavi ama ufak dikkatsizlik gidior sorular
-
Uzman yrd icin yds kacti arkadaslar
-
@fablo 70 c sewiye
-
@gulnaz 60 da mühendis içindi sanırım
-
arkadaşlar 2019 un son çeyregine giriyoruz bir iyi haber de ptt den alırız inşallah
-
Geçen alımlardaki gibi bir dolap çevirmelerinden o kadar korkuyorum ki
-
@paretowilfredo hocam yeri zamanı değil ama affınıza sığınarak sormak istiyorum bizim kitap işi ne oldu bilgi verebilir misiniz
-
@Tolgahan-Ayyıldız ne dolabı hocam
-
@ichbin1berliner bölüm dışı başvurular ilanı yayınlayıp geri çekmeler falan
-
Arkadaşlar ekimdeyiz zaman ilerliyor, yok mu duyumu olan?
-
Hevesinizi kırmak istemem fakat yakın zamanda şirketin tekrar uzman yardımcısı alacağını zannetmiyorum. Şu anki Uzman yardımcılarına zor yer bulmuş durumdalar. Çoğu kişi, PTT de uzman yardımcısına gerek duyulmadığını düşüncesini paylaşıyor.