Üç Harfliler
-
@paretowilfredo hiç yani türk yapımı şeytan izledik çocukken daha ne olsun
-
@paretowilfredo Deme inanırım
-
@onuktekin Fahri, onursal, kıdemli, tam yetkili Adminimiz ilan ediyorum kendisini, bence görüyordur bu yazdıklarımızı
-
@paretowilfredo eyy 3 harfli amacımız kırmak, dökmek,zarar vermek değil ahahahah niyetimiz azcık goy goy yapmak. Musaitsen iki kelam et
-
@onuktekin Ulan Ziyaretçi nickiyle gelip ücreti mukabilinde bi sigaranız var mı diye yazıyormuş şimdi Düşünsene bi olacakları Forumda kimse kalmaz nzxnlznvlvnz
-
@paretowilfredo ayrıca muhterem 3 harfli efendi @agor banladı seni diyelim hakikaten çarşı karışır
-
-
@otuzyılsavaşı tünelin ucu bombok bi yere çıkıyor açmayın
-
@otuzyılsavaşı @onuktekin Abi çekeriz napalım, abi de üç harfli nasılsa Gerçi asi de üç harfli, görmesem de savaşırım
-
@otuzyılsavaşı ayyyy açmayın sakın
adam şimdi sınav cinlerimi başınıza musallat ederim demezse yeridir -
@onuktekin, içinde söyledi: Üç Harfliler
@paretowilfredo ayrıca muhterem 3 harfli efendi @agor banladı seni diyelim hakikaten çarşı karışır
Hayır biraz misafirperver ol değil mi? Sanki her gün üç harfli geliyor foruma
-
@paretowilfredo ev arkadaşım arkadaşlarıyla çağırmışlardı. Topuklarını neticelerine vura vura kaçtılar evden o geldi aklıma tövbe estağfurullah
-
@onuktekin Neyse gençler bu gece teheccüde kalkıyoruz, ışıklar açık yatıyoruz
-
@paretowilfredo yaaanii sanki ne var bu kadar agresif olacak
-
@paretowilfredo Siccin serisini cipsle kolayla eğlenerek izledim ama bu fragman fena olmuş @otuzyılsavaşı bunu beklemiyordum
-
@paretowilfredo felak ve nas dualarını unutmayalım
-
@paretowilfredo @Agor hatim indiriyor sanırım onu anca kurtarır hep onun suçu
-
@onuktekin, içinde söyledi: Üç Harfliler
@paretowilfredo @Agor hatim indiriyor sanırım onu anca kurtarır hep onun suçu
aksnlknfkln çok iyiydi bu
-
@North-remembers banlandı bi kere felak nas yetmeyebilir kızdırdı agor
-
@North-remembers, içinde söyledi: Üç Harfliler
@paretowilfredo felak ve nas dualarını unutmayalım
Muhtemelen aynı halayda buluşuruz bu gece başımız dertteyse Taktik belli, düz girmeyin halaya farkedilmemek için