ALES sorularını değerlendirelim.
-
Zaman yine yetişmedi ve sayısal kısımda mantık sorularının sayısı ve zorluğu artmıştı sanki. Bir sonraki ales’e başvuru yapacağım mecburen.
-
Bence türkçe kısa sorular olmasına rağmen şıkları oldukça çeldiriciydi. Evet cevap bu derken tam, aklım başka şıkka da pek çok kez kaydı türkçeden sonra matematiğe geçtim ve 22 soru işaretledikten sonra zaten sınav bitti️
-
Matematik türkçe çözmeyeli epey olmuştu. Kasıma başvuracağım sanırım. Belki vakit buldukça biraz soru da çözer öyle girerim bu seferde
-
Hocam ben de maalesef yalnızca 20 soru çözebildim matematik kısmında. Diğer forumlarda da yorumlar benzer. “Akademik sınav ticareti” denilen bir gerçek var artık ne yazık ki ve sırf bu yüzden sorular giderek daha da zorlaşıyor diye düşünüyorum şahsen.
-
Bana matematik kolay geldi. Türkçe'yi hızlı çözmeye çalıştım. Umarım çok yanlış gelmez.
-
türkçe öncekilere göre biraz daha yapılabilir geldi bana özellikle mantık kısmı. gene sayısal mantık da biraz daha insaflı davranmışlar onun haricinde mat standarttı diyebilirim. ama lanet zaman sorunu bitmiyor.
-
Sorular günden güne değişiyor. Anlaşılması güç ve çeldirici şıklarla dolu paragraflar işleri iyiden iyiye zora sokuyor. Bu anlamda Türkçe soruları matematik için süreyi iyiden iyiye azaltıyor.