2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@esraesra öyle bişey mi vardı başvuruda ??
-
@kuruhasan yok muydu başka bir ilanla mı karıltırdım ki
-
@esraesra öyle birşey yoktu
-
@gürkannn tamam teşekkür ederim
-
Oturum saatleri listeyle birlikte açıklanır mı sizce ?
-
Arkadaşlar bugün beni kgk dan aradılar. Bölümün yanlış girilmiş bize faks çek düzeltelim dediler. Ama ben çalıştığım için ve de yakın zamanda askere gideceğim için feragat etmeyi düşünüyorum. Elimde bi örneği yok. Bilen varmı acaba nasıl bi dilekçe yazmam gerekiyor ?
-
Bu drumda başvurular incelenmeye başlanmış listeler erken açıklanabilir
-
Cumaya açıklasalarda çalışığ çalışmayacağımıza karar versek
-
@mrnobody, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar bugün beni kgk dan aradılar. Bölümün yanlış girilmiş bize faks çek düzeltelim dediler. Ama ben çalıştığım için ve de yakın zamanda askere gideceğim için feragat etmeyi düşünüyorum. Elimde bi örneği yok. Bilen varmı acaba nasıl bi dilekçe yazmam gerekiyor ?
Örneği olmasina gerekk yok kuruma hitaben dilekçe su tarihli başvuru hakkimdan feragat ediyorum diye TC isim soy isim imza. Yeterli olacaktır
-
Kgk ikinci kez aradı. Feragat ettiğimi söyledim. Faksla göndermiştim. Israrla aradıklarına göre puanım kurtarıyor demek ki. 91 üstü rahat olabilir.
-
En geç bir haftaya açıklanacağını söyledi
-
Kaçla kapattigini söylemiyolar mi
-
@Hakim-Bey, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Kaçla kapattigini söylemiyolar mi
Maalesef çalışıyoruz dedi sadece takip edin siteyi
-
Umarım erken açıklarlar VGM nin son başvuru tarihi geçmeden ona göre başvuracağım
-
@Mülkiye_17, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Umarım erken açıklarlar VGM nin son başvuru tarihi geçmeden ona göre başvuracağım
Yds niz varsa bence vgm daha avantajlı ama siz bilirsiniz yine de
-
@mrnobody bi ışık var öyleyse
-
Bölüm bazlı değerlendirme yok galiba ortalama 70 olmalı demi arkadaşlar!
-
@aroma siz içerdesiniz dostum merak etmeyin
-
@guymağduru Vgm hakkında pek bilgim yok hocam olabilir. Kgk ilanı daha önce geldiği için başvurmuştum ama gelmeme ihtimali yüksek zaten. Olmazsa Vgm ye başvuracağım Kgk netleşmeden başvurumu yapmak istemiyorum
-
@mrnobody inşallah hocam sağolun