2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Willsmithh Geçen yıl 91 falandı sanırım hocam.
-
Buraya girecek olanlar vgm den feragat etseler iyi olur
-
Yine giremedim yav. Çok üzüldüm bu sefer
-
90.12 ile bana da gelmemiş açıkcası üstümden bi yük kalktı şu an
-
Açıklandı yazısını sesli olarak okumak ile ev halkinin tepkisi ile kalbim yerinden koptu çünkü sgk yi bekliyoruz ailecek
-
Arkadaşlar istatistik ekonometri işletme iktisadı ve finansmanı yüzdelik olarak iktisat sınavının yüzde kaçına tekabül eder daha önce sınava giren varmı geçen yıl nasıl yapcam bilmiyorum
-
VGM YE GIRMEYECEKSENIZ BASVURUNUZU GERI CEKIN ARKADASLAR . IKI SINAVA BIRDEN GIREMEZSINIZ ENGEL OLMAYALIM INSANLARA
-
Arkadaşlar VGM sınav için az sayıda kişi çağırıyor biliyorsunuz... başvurmuş olanlar iptal edebilirler mi lütfen
-
88 küsür ile olmadı vay anasını
-
@arwen1 ben ikisine de başvurmak durumunda kaldım daha sınava 35 gün civarı var her iki sınavdan birinin ertelenmeyeciğinin garantisini veren varsa yarın çekiyim başvuruyu sbb sınavına da girme imkanım var ona başvurmadım zaten ilan az üç sınavın çakışmasına baya sinir oldum.
-
@aroma Dedim sana dostum sen içerdesin diye
-
@friedman94 he va ben veriyirum sana ertelenmeyeceginin garantisini. Hey yarabbim git bütceye de basvur hadi 3lemis olursun ne olacagi belli olmaz demi
-
@mrnobody sağol dostum inşallah bir hayırla sonlandiririz süreci artık
-
@BatmanDarkNight kurumlarla konuştuktan ertelenme imkanı olmadığını öğrendim (bir kaç kişi daha sormuş) bu nedenle hakka girmemek adına başvuruyu çektim ama emin ol belli olmaz vb. muğlak cevap verselerdi 3 lemede yapardım 5 lemede
-
@BatmanDarkNight Görmemişin puanı olmuş ,tutmuş 3leme 5leme yapmış. Maşallah.
-
@kuruhasan bu nasıl bir üslup ya. arkadaş geri çektim diyorum hala laf sokma derdindesiniz görmemiş filan hava filan attığım da yok sanki atomu parçaladık bir KPSS ile
-
@friedman94 hocam cidden özür dilerim haklısınız gerçekten gerginiz sadece kusura bakmayın
-
@kuruhasan estağfurullah
-
@friedman94 bilgilendirme için teşekkürler en azından ertelenme ihtimali yok çakışan sınavların öğrenilmiş oldu. Sizi gibi düşünüp başvurusunu çekenler olur inşallah
-
Calısmaya biraz ara verip klasik sınav hazırligi hakkında bilgi verecek olan var mı?Test mantığıyla mi calisiyorsunuz?