2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@adalet hocam şu an kaymakamlık hazırlanıyorum sınavdan sonra bu kuruma çalışmayı düşünüyorum sizce yetişir mi? Muhasebe çok sevdiğim bi derstir.
-
Yetişir hocam yorumlama bilginizde iyiyse olur zaten çok derine inmiyolar
-
@adalet eyvallah hocam çok sağol
-
@hks999 merak etme dostum rahat girersin
-
@random inşallah hocam, sağolun.
-
İstatistikten yazılı sınava giren arkadaşlar sınavda neler çıktığından bahsedebilir mi ?
-
@batistuta10 istatistik sorusu yoktu galiba, ben son sınava girdim
-
@pareto_wilfredo hocam sınav klasık mi test mı olcak bir bilginiz var mı
-
@random klasik
-
@IS-LM teşekkürler hocam o halde istatistik alanında sınava daha önceden giren arkadas varsa sınav halkında bılgı verebılır mı mesela sınav yorum üzerine mıydı yoksa matematık sel islemler yoğunluktamıydı kpss tarzında mıydı sorular
-
Bu yıl kaç puana kadar düşer acaba arkadaşlar?
-
Gelen ilk ilan olması ve ing olmaması sebebiyle geçen yıldan yüksek kapatabilir sanki geçen alımda bile 90 kusürle kapatmış.
-
@aroma anladım teşekkürler
-
ancak şöyle bir şey var ; geçen seneye göre puan türleri azalmış ve değişmiştir. ( KPSSP44,45,46 puan türleri kaldırılıp yerlerine KPSSP1 getirilmiş)
-
Denildiği gibi 3 puan türü azaldı, 1 tanesi eklendi. Geçen sene sınava 180 kişi çağrıldı bu sene 220 kişi çağrılacak. Geçen sene 2017+2018 istenmişti ve git gide kpss ye giren sayısı da azalıyor 2018+2019 da toplam kişi sayısı her halükarda daha az. Bu sebeplerle ben 87-88 i göreceği kanısındayım, şahsi fikrim.
-
@aroma hocam 1 kişinin kazandığı doğru ama kazanan arkadaşımız da feragat etmiş geçen seneki ilan sonunda kuruma giren olmamış hemen gelmesinin sebebi bu olabilir
-
@jsm şaka gibi valla ! Bende bahsettiğiniz durumu duydum da bi kere daha sormak istedim hocam
-
@jsm geçen sene kazanan arkadaş kaymakamlıgı kazandı diye duymuştum
-
@IS-LM yanlış duymuşsun dostum başka kurumda çalışıyor
-
Rabbim şu feragat etmeyi bizede yaşatır umarım arkadaşlar monogrqfi için ne önerirsiniz