2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar sınav da kaç soru sorulduğuna ilişkin bir bilginiz var mı sınav klasık olcak ama ben istatistikcıyım test usulü sorma ihtimalleri nedir
-
Muhasebe oturumu kac saat sürdü acaba geçen yıllardan giren arkadaşlar hatırlıyor musnz ?
-
Bunalrda bir aciklamadilar geçen sefer ikinci gün hemen açıklandı. Nereye el atsak kuruyor resmen
-
Bugun ses çıkmayacak heralde buradan.
-
@beveridge-eğrisi en geç haftaya açıklarız demişlerdi malum en son günde açıklamak teamül oldu artık ! Son gun derken haftaya demek istedim
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyeceğiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkileşimi arttırabiliriz..!!!!!
-
Ne zaman açıklamayı düşünüyorlar bu listeyi acaba
-
@scofieldmustafa kgk nın sitesini çökertmişsin kaç kere giriyorsun günde
-
@rassal :))
-
Kurum açıklamayı unuttu herhalde. Geçen hafta çarşamba aradım en geç bir haftaya belli olur dedi. Bir hafta geçti...
-
@guymağduru aynen öyle dediler ama ses yok .Belirsizlikler bizi yordu mahvetti
-
Açıklandı arkadaşlar
-
Beklendiği gibi 90 altına inmemiş
-
@Marsiyal geçen yıl kaöla kapadı hocam
-
Bu nedir ya 10 tane puan türü yazarsan boyle olur tabi. Tum puan türleri deseydin bari. Birbiriyle alakasiz puan turlerini sıralamışlar boyle ilan mi olur. Ne istediklerini bilmiyolar.
Ondan sonra calisacak adam bulamiyolar . Yeniden ilan ... kisir döngü.... -
@Willsmithh ilk sfda var hocam 90 Dı heralde yine
-
2 sınavla çakışmasına rağmen 90+ enteresan gerçekten.muhtemelen 3 sınavda başvuran hanzolar çok.
-
3 sınava başvuranları geçtim atanmış olup başvuranlar var listede. Gerçekten yazık ya
-
Evet yüksek kapamış bana geldi ama geçen sene yüksek olduğu halde puanlar bu yıl düşmesini beklerdim en azından 89 ama kısmet inşallah sınava girecekler başvurmuştur heybeye başvuran ego tatmini için başvuran varsa bu bencillikle vatana millete değil kendine de faydası olmaz
-
@gizem33 o adayların hayat gayeleri bu kadar yapacak bir şey yok. sadece sınavlara odaklı yaşıyorlar. ben olsam hayatımı yaşamaya bakardım .